I Call of Duty Warzone 2 DMZ kommer spelare att stöta på olika uppdrag från tre olika fraktioner. Dessa fraktioner inkluderar Legion, White Lotus och Black Mous, och du kommer att låsa upp deras uppdrag gradvis medan du går vidare i det här läget. World Traveller är ett nivå ett-uppdrag för White Lotus, och det är en av de enklaste utmaningarna i fraktionsuppdrag. Så här slutför du World Traveller-uppdraget i Warzone 2 DMZ.

Hur man besöker sex POIs i World Traveller-uppdraget i Warzone 2 DMZ

För att se de uppdrag du har klickar du på fliken Fraktionsuppdrag. Under White Lotus Faction Missions kommer spelare att stöta på World Traveller-utmaningen. För att slutföra det här uppdraget måste du besöka sex olika POIs i en distribution. Även om det låter tufft, kan du enkelt slutföra det här uppdraget genom att befalla en Helo eller vilket annat fordon som helst. Motståndarens AI-kombattanter tenderar att skjuta mot markfordon, vilket är anledningen till att skaffa en helikopter är det bästa alternativet. Efter lek i DMZ, öppna tac-kartan för att se platsen för varje fordon. Markera en Helo och gå mot den med dina lagkamrater.

Vi rekommenderar att du inte kopplar in AI förrän du når choppern. Ta dock gärna bråk om du inte har något val. Det är troligt att du kommer att stöta på riktiga spelare som försöker slutföra samma uppdrag. I dessa situationer är det bäst att eliminera motståndarna först innan du sätter dig på helikoptern, eftersom du inte vill att de ska skjuta ner den. Besök sex olika POIs på choppern, och du behöver inte nödvändigtvis landa vid dessa POIs. Ställ helt enkelt ner helikoptern ovanpå en byggnad och uppdraget uppdateras. När uppdraget är klart, gå över till en utvinningspunkt och extrahera säkert för att få uppdragsbelöningarna.

För fler laddningar i toppskiktet i Warzone 2, kolla in Bästa TAQ-V laddning och tillbehör i Warzone 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar