Det finns flera Soul Eater-möten genom dina äventyr i The Nine Realms in God of War Ragnarök. Dessa arga Golems kommer bara att attackera när de provocerats och belöna dig med många olika resurser för att hjälpa dig att skapa bättre utrustning och rustningar. I The Plains kan det vara komplicerat att hitta platsen för Soul Eater som har stekt den lokala faunan till en spröd.

Var ligger Soul Eater i The Plains?

För att hitta var Soul Eater ligger i The Plains måste du gå till gläntan som har översvämmats nära Celestial Alter i den regionen. Du måste gå till öppningen nära Celestial Alter. Om du har använt Celestial Alter för att byta till kväll, kommer du att se blått blod på tomten med djur som har bränts till en knaprig på golvet. Rensa området från alla fiender och se dig omkring efter den stenliknande egenskapen hos Soul Eater. Denna själsätare kommer att markeras med vitt när den är ihoprullad på marken. Se kartplatsen nedan.

Hur slutför man In Plain Sight Favor i God of War Ragnarök?

För att fullfölja tjänsten In Plain Sight i God Of War Ragnarök, måste du utlösa uppdraget genom att inspektera en av de brända djurkropparna i gläntan.

  • Inspektera tre djurkroppar i området, en stenbock och en gnu.
  • När välkomsten In Plain Sight har börjat, leta efter Soul Eater i öppningen som är översvämmad med vatten nära Celestial Alter.
  • Soul Eaters placering kan skilja sig åt beroende på svårighetsgrad, men du kan hitta den nära porten norr om öppningen.
  • Soul Eater kommer att vara ihoprullad och se ut som en sten, men de vita markeringarna på Golem kommer att ge bort att du har hittat den.
  • Besegra Soul Eater och kom ihåg att hitta luckan för att besegra Soul Eater genom att kasta din yxa på bröstet innan den skjuter projektiler mot dig. Bli inte girig eftersom den gamlas attacker drabbar en hel del hälsa från din hälsomätare.
  • När du har besegrat Soul Eater och rensat området från Wight kommer du att ha slutfört In Plain Sight Favor och kommer att belönas med hantverksmaterial och en Eir’s Armament.

För mer information om God of War, kolla in How to beat Heimdall in God of War Ragnarök och How to beat Garm in God of War Ragnarök på Volsiz.

Lämna ett svar