I Call of Duty MW2 och Warzone 2 får spelare köpa olika paket och kosmetika med olika operatörer. Neymar Jr-paketet är nu tillgängligt i spelet, och fotbollsfans är glada över att se en av de största superstjärnorna komma till spelet. Faktum är att Paul Pogba och Lionel Messi också kommer i olika paket under säsong 1. Här är alla kosmetika, ritningar och föremål som spelare kan få från Neymar Jr-paketet i Call of Duty MW2 och Warzone 2.

CoD MW2 Neymar Jr paketpris, kosmetika, ritningar och mer

Neymar Jr-paketet kan köpas från Store-fliken, och det kostar cirka 2 400 CoD-poäng. Detta paket innehåller åtta olika föremål, inklusive ett Operator-skinn och två vapenritningar. Vapenritningar har redan tillbehör utrustade, vilket gör dem bra att använda från början. Ritningar är anpassningsbara och du kan experimentera med olika tillbehör i vapensmeden. Här är alla föremål från Neymar Jr Operator-paketet.

  • Neymar Jr Operator Skin
  • Alla sparkar avslutar drag
  • The Feared: BAS-P SMG Blueprint
  • Longball: SO-14 Battle Rifle Blueprint
  • Ocean Gym: Vehicle Skin
  • Speed ​​Boost vapen klistermärke
  • Neymar Jr 10 vapenberlock
  • Outrun Emblem

Neymar Jr Operator Skin och All Kicks Finishing Move är höjdpunkterna i detta paket. Den brasilianska fotbollsstjärnan har nu karaktärsskinn i olika spel inklusive Fortnite och Call of Duty MW2. BAS-P SMG är en ny pistol som lagts till med säsong 1-stridspasset, och spelare kan få en av de bästa ritningarna för det här vapnet genom att köpa Neymar Jr-paketet.

Undrar vilka som är de bästa laddningarna i Warzone 2, kolla in Bästa TAQ-V loadout och tillbehör i Warzone 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar