Call of Duty Warzone 2-spelare kan ha problem med röstchatt eller problem med att mikrofonen inte fungerar. Detta kan vara mycket irriterande för spelare, särskilt när de spelar med sina vänner. Därför är det viktigt att veta hur man löser detta problem. Den här artikeln handlar därför om hur man åtgärdar Voice Chat & Mic Not Working Issue i COD Warzone 2.

COD Warzone 2: Hur man fixar röstchatt & mikrofon som inte fungerar

1) Välj rätt röstchattkanal och slå på ljudet i lobbyn

  1. Du måste först trycka på Alternativ för att ta fram snabbmenyalternativen och gå till fliken Kanaler.
  2. Därefter måste du välja rätt röstchattkanal där ditt parti är. Du kan gå under Partykanaler och se till att du inte är ansluten till fel kanal. På samma sätt kan du helt enkelt välja rätt röstchattkanal för dig och ansluta.
  3. Efter att ha anslutit till en kanal kan du trycka på triangelknappen för att ställa in röstalternativet till All Lobby. Du måste också se till att du inte är avstängd. På samma sätt kan du stänga av eller stänga av ljudet genom att trycka på R3-knappen.

2) Gör ändringar i spelets ljudinställningar

  1. Du måste gå till inställningarna i spelet och sedan till Ljud. Här måste du ställa in Master Volume-alternativet till 100 och scrolla ner till Voice Chat-sektionen. Under avsnittet Röstchatt måste du aktivera alternativet Röstchatt, aktivera alternativet Närhetschatt och välja ditt headset för alternativet Röstchattenhet.
  2. Om du inte kan höra andra spelare kan du också sänka inspelningströskeln för öppen mikrofon till 10-15. Det är också en bra idé att sänka volymen för röstchatt till cirka 30 eftersom standardvärdet på 100 är för högt. På samma sätt kan du även testa din mikrofon och ställa in mikrofonnivån här.
  3. Du kan sedan gå under avsnittet Kanaler och ställa in alternativet Game Voice Channel till All Lobby. Efter att ha gjort det måste du gå tillbaka till sidan Inställningar och gå till Konto & nätverk. Här måste du gå under Online-sektionen och aktivera Crossplay Communication.

3) Gör ändringar i PlayStation 5 ljud- och mikrofoninställningar

  1. Du måste gå till PlayStation 5-startskärmen och gå till kontrollcentret. Här måste du gå till Ljud och ställa in din utgångsenhet på rätt enhet. Du kan även justera volymnivån här.
  2. På samma sätt måste du gå till Mic-alternativet i Control Center och ställa in Mic-alternativet på din headsetenhet.
  3. Därefter måste du stänga av Mute och gå till justera mikrofonnivån för att göra justeringar av din mikrofon.

4. Slå på ljudet i Battle Royale-lobbyn

Du kan starta spelet och gå till Battle Royale-lobbyn. Här kan du av misstag ha stängt av alla spelare i lobbyn. Du kan slå på ljudet för dem genom att trycka på L2-knappen.

Det här var en artikel om hur man åtgärdar röstchatt och problem med mikrofonen som inte fungerar i Call of Duty Warzone 2. Utöver den här artikeln kan du även kolla in andra artiklar om spelet genom att följa Volsiz

Lämna ett svar