Call of Duty Warzone 2 är ett grafiskt imponerande förstapersonsskjutspel. Likaså är det ett spel som är ganska resurskrävande, för att fungera smidigt. Att köra spelet smidigt på en hög detaljnivå kräver därför ett system med anständiga specifikationer. Du kanske också letar efter att ta reda på hur väl ditt system kan köra spelet och fördröjningen av ditt nätverk. För att göra detta kan det vara mycket användbart att kunna se din ping i spelet, såväl som FPS. Den här artikeln handlar därför om stegen för hur man visar ping- och FPS-räknare i COD Warzone 2.

Varför skulle du vilja se Ping & FPS-räknaren?

Även om du kan se hur väl ditt system kan köra ett spel från smidigheten att ha en FPS-räknare i spelet tillsammans med information om Ping kan vara till stor hjälp. På samma sätt kan det ge dig exakta detaljer om spelets prestanda och ditt nätverks stabilitet. Vissa spelare kanske också vill ta en titt på spelets prestanda på olika nivåer av grafikinställningar. Det är här FPS-räknare kommer till användning. Det är också ganska enkelt att se denna statistik i spelet. Du kan göra detta genom att läsa nedan.

COD Warzone 2: Hur man ser Ping & FPS Counter

Här är de nödvändiga stegen –

  1. Starta först och främst spelet och ta sedan fram snabbmenyn genom att trycka på knappen Alternativ på din handkontroll.
  2. Nästa steg måste du gå till Inställningar. I Inställningar måste du gå till fliken Gränssnitt. Här måste du gå till avsnittet Telemetri.
  3. Under avsnittet Telemetri måste du ställa in alternativet Telemetri till Custom. Du måste nu klicka på Visa mer.
  4. Sedan måste du ställa in FPS-räknare på På, Serverlatens på På, Paketförlust till På och gå till alternativet Meter Connection. Du måste också ställa in det här alternativet på På.
  5. Slutligen kan du nu se din Ping- och FPS-räkning på den övre vänstra sidan av skärmen.

Det här var en artikel om stegen för hur du kan se din ping såväl som framerates i Call of Duty Warzone 2. Utöver den här artikeln kan du även kolla in andra artiklar om spelet genom att följa Volsiz.

Lämna ett svar