Evil West är ett spel som tillhör såväl rollspels- som äventyrsgenren. Den fantastiska grafiken och anständiga handlingen är anledningen till att detta spel är så populärt bland spelare just nu. Med hänsyn till grafik och bild är FOV en annan viktig aspekt att fokusera på när du spelar spel. Det finns många människor som har problem med standard FOV-inställningen som finns i Evil West. Om du också har problem med FOV i Evil West och vill ändra det, då är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att täcka alla viktiga detaljer om hur man ändrar FOV i Evil West.

Evil West: Hur ändrar man FOV?

För den som inte vet hänvisar FOV till Field Of View. Det är området som du kan se på skärmen vid ett tillfälle när du spelar ett spel. Det finns en standard FOV som varje spel har, och det finns många spel som låter spelarna ändra FOV enligt deras bekvämlighet från inställningarna i spelet. Men observera att du inte kommer att kunna ändra FOV i Evil West från inställningarna i spelet. Det är så eftersom det inte finns något sådant alternativ tillgängligt för att ändra FOV i spelet från och med nu. Men oroa dig inte, eftersom det finns några andra sätt genom vilka du kan ändra FOV för ditt system. Följ dessa metoder för att ändra FOV i ditt spel:

Redigera Input.ini

Navigera till ”C:Users(yourusername)AppDataLocalHighMoonSavedConfigWindowsNoEditor”. Efter detta öppnar du filen ’Input.ini’ med Anteckningar. Lägg till ”ConsoleKey=F6” överst i filen. Det kommer att se ut så här:[/script/engine.inputsettings] ConsoleKey=F6

Efter detta, ladda ner Universal UE4 Unlocker härifrån. Injicera den här filen i spelprocessen. Starta nu spelet och tryck på ”F6”-tangenten på ditt tangentbord för att öppna konsolen, och sedan kan du skriva in FOV (till exempel-95) för att ändra det. Observera att den här metoden bara fungerar för 16:9-upplösning. Det fungerar inte för widescreen-upplösningarna.

Använd fusktabell (FOV-modifierare)

En annan sak som du kan prova är att helt enkelt ladda ner och använda FOV-modifieringsfunktionen i fusktabellen. Du kan ladda ner den här. För att använda detta måste du installera ”Cheat Engine” på ditt system.

Redigera motor. ini

Gå till: ”%LOCALAPPDATA%HighMoonSavedConfigWindowsNoEditor”. Öppna sedan filen ’Engine.ini’. Lägg till följande längst ner (slutet) av filen.

”[/script/engine.localplayer] AspectRatioAxisConstraint=AspectRatio_MaintainYFOV”

Observera dock att FOV återställs så snart spelet tar över kamerakontrollen. Så nu vet du hur man ändrar FOV i Evil West. För fler sådana användbara guider, se till att hålla dig uppdaterad med oss ​​på Digi Statement.

Lämna ett svar