Spionage är ett Tier 2-uppdrag för Black Mous Faction i DMZ. Att slutföra det här uppdraget kräver att spelaren bryter sig in i Sattiq Poppy Farmers hus och placerar en hackad bärbar dator i huset. Men som många byggnader i DMZ kräver Sattiq Poppy Farmer House en specifik nyckel för att låsa upp. Med flera nycklar utspridda på kartan kan det vara svårt att hitta exakt den du letar efter. I den här guiden kommer vi att berätta hur du kan maximera dina chanser att skaffa Sattiq Poppy Farmer House Key i Call of Duty: Warzone 2 DMZ.

Var kan man få tag på Sattiq Poppy Farmer House Key i Warzone 2 DMZ

Sattiq Poppy Farmer House Key är en av många nycklar som spelare kan hitta i DMZ i Warzone 2. Den krävs för att slutföra spionageuppdraget för Black Mous Faction. Tyvärr finns det inget säkert sätt att få den här nyckeln, och du måste utföra vissa kontrakt och döda fiender för att öka dina chanser att hitta en. Följande är sätten du kan skaffa nycklar i DMZ:

  • Eliminera bepansrade trupper – Starkare och tyngre bepansrade fiendens AI släpper vanligtvis byte med högre värde. Eliminera dessa trupper med hög rustning för att få nycklar till vissa platser, inklusive Stronghold Keys.
  • Eliminera HVTs – Ta på kontraktsuppdrag för att eliminera High Value Targets. Att slutföra HVT-kontrakt kommer att belöna spelare med kontanter och nycklar till olika platser på kartan.
  • Loot-cacher – Loot-cacher har en chans att släppa slumpmässiga nycklar för olika platser i DMZ. Orangefärgade lootcacher har större chans att tappa nycklar och sällsynt byte, så håll utkik efter dem.

Sattiq Poppy Farmer House läge i Warzone 2 DMZ

Sattiq Poppy Farmer House ligger nordväst om Sattiq Cave Complex, mot den västra sidan av kartan. Se bilden ovan för att få en uppfattning om den exakta platsen. När du har skaffat Sattiq Poppy Farmer House-nyckeln kan du gå in i det här huset. Var dock försiktig, eftersom denna POI vimlar av tungt bepansrade fiender.

Att slutföra spionageuppdraget för Black Mous Faction kräver att spelare går in i Sattiq Poppy Farmer House genom att använda nyckeln. Du hittar en bärbar dator inne i huset som du måste transportera till Dumpster Dead Drop nära Al Sammam Cemetery. När den bärbara datorn är hackad får du i uppdrag att plantera tillbaka den i huset och på platsen där du hittade den.

Vill du slå dig ihop med andra spelare i DMZ? Kolla in Hur man går med i närliggande fiendelag i Warzone 2, här på Volsiz.

Lämna ett svar