Heavy Duty Boots är låsta bakom berättelseprogression i Pokémon Scarlet och Violet. De är tillgängliga på Delibird Presents i Levincia efter att ha tjänat 4 Gym Badges. Objektet har sina konkurrenskraftiga användningsområden främst i Single Battles men kan ha många användningsområden i Doubles för att skydda Pokémon från saker som Sticky Web. Detta är allt spelare behöver veta om Heavy Duty Boots i Pokemon Scarlet och Violet.

Var man kan köpa Heavy Duty Boots i Pokémon Scarlet och Violet

Heavy Duty Boots kräver 4 gymmärken som ska köpas på Delibird Presents i Levincia och kostar 20 000 Pokédollars eller LP. Många stridsartiklar låses upp genom Gym Badge-progression så det skulle göra spelare bra att kolla deras Chansey Supply och Delibird Presents-butiker. Genom att använda den enklaste vägen för att ta sig igenom gymmen, borde det inte ta spelare lång tid om de försöker komma till slutet av spelet så snabbt som möjligt.

Heavy Duty Boots kommer att skydda bäraren från faror i spelet och kommer att kännas nästan nödvändiga för Pokémon som Talonflame som kommer att ta skada upp till 50 % av sin HP från Stealth Rocks. Objektet kommer att skydda Pokémon från:

  • Spikar
  • Stealth Rock
  • Giftiga spikar
  • Sticky Web

För mer konkurrensrelaterade guider, kolla in Hur man kollar en Pokémons IV i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar