Liksom alla andra Pokémon-spel i serien finns även evolutionsstenarna i Pokemon Scarlet & Violet. Varje tränare i världen gör sitt bästa för att samla så många pokemon som möjligt och utveckla sina pokémon och dominera gymkamper. Vissa pokemon kräver dock unika föremål och extra ansträngning för att utvecklas. Thunder Stone är ett sådant föremål som finns på nämnda specifika platser som alla avslappnade spelare kan missa. Thunder Stone är en av de elementära föremålen som kan hjälpa till att utveckla vissa pokémon i spelet. Undrar du var du kan hitta det i spelet? Leta inte längre eftersom den här guiden hjälper dig steg för steg. Fortsätt läsa artikeln för att veta mer om Pokémon Scarlet & Violet och hur du får Thunder Stone.

Hur får man Thunder Stone i Pokemon Scarlet & Violet?

Att hitta stenar av de olika elementen är lätt om du vet var du ska leta efter dem och Thunder Stone är inget undantag. Innan du går på jakt efter stenar är det viktigt att du tjänar så många Gym Badges som möjligt. Detta kan öppna många sätt för dig att få uppgraderingar från olika källor som Auction House, Regular Stores i Scarlet & Violets värld. För att få Thunder Stones måste du besöka Delibird Present-butiken efter att ha tjänat tre gymmärken. Du kan hitta dem i alla större städer i Paldea-regionen som Cascarrafa, Levincia och Mesagoza. Det kostar runt 3 000 Poke-dollar, så om du har ont om pengar är det bättre att mala spelet tills du har tillräckligt.

Ett annat bästa alternativ för att få Thunder Stone är att köpa den från auktionshuset i Porto Marinada. Det finns också andra evolutionstenar tillgängliga där och om du har tur kan du hitta sällsynta sådana. Dessutom leker de på slumpmässiga platser på kartan, så håll utkik efter dem.

Pokémon som du kan använda Thunder Stones på-

Det finns en hel del Pokémon av elektrisk typ som du kan använda Thunder Stone för att utveckla i Pokemon Scarlet & Violet. Vi har satt ihop en lista över Pokémon som är kompatibla med Thunder Stone så kolla in dem nedan.

  • Magneton Magnezon
  • Pikachu Raichu
  • Eevee Jolteon
  • Eelektrik – Eelektross
  • Tadbulb Bellibolt

Om du har någon av de ovan nämnda pokémonerna i ditt sällskap och vill utvecklas, fortsätt och använd Thunder Stones på dem. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Pokemon Scarlet & Violet, guider, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar