Pokémonspel har funnits sedan början av 2000-talet och de har bara uppgraderats sedan dess. Spelare får inte bara fånga sin favorit Pokémon, utan de får också träna dem och till och med hjälpa dem att utvecklas. Den senaste posten i Pokemon-spelserien vid namn Pokemon Scarlet och Violet ger också spelarna många av dessa saker. Det är en exklusiv Nintendo Switch med massor av saker att göra. Eftersom det finns ett brett utbud av pokémon i Paldeas stora värld, låt oss visa dig de fem bästa och bästa Pokémonerna av Fairy-typ i Pokemon Scarlet & Violet.

Det råder ingen tvekan om att alla Pokémon är fantastiska i sig själva, men några av dem visar sig vara extra användbara i vissa strider. Visst, spelet erbjuder en mängd olika typer av brand-, strids-, is-, bugg-, sten- och många fler Pokémon-typer för spelare att välja mellan, men idag ska vi prata om den bästa fe-typen Pokémon. Om du behöver en anledning att fånga dem, låt oss ge dig en glimt av hur värdefulla de kan visa sig i ditt Pokémon-fångande och kämpande korståg. Till att börja med är Fairy-typ Pokémon mycket effektiva mot Dark, Dragon och Fire-typ pokemon vilket är ganska intressant. Med det sagt, låt oss komma till listan.


Pokemon Scarlet & Violet (SV): Topp 5 & Bästa Fairy Type Pokemon List

Iron Valiant

Iron Valiant är en dubbel-typ Fairy/Fighting paradox Pokemon som tillhör den 9:e generationen. Den utvecklas inte från eller till någon annan Pokémon. Dess statistik är:

HP- 74
Attack Stat- 130
Defense Stat- 90
Special Attack Stat- 120
Special Defense Stat- 60
Speed- 116

Skrik svans

Detta är en dubbel-typ Fairy/Psychic paradox Pokemon som introducerades för fansen i den nionde generationen av Pokémonlistan. Det ses också som den gamla släktingen till Jigglypuff. Nedan är statistiken:

HP- 115
Attack Stat- 65
Defense Stat- 99
Special Attack Stat- 65
Special Defense Stat- 115
Speed- 111

Flutter Mane

Flutter Mane är en dubbeltyp Ghost/Fairy paradox Pokemon som tillhör den 9:e generationen. Även om det inte är känt för att utvecklas till någon annan Pokémon, ser det ut som Pokemon Misdreavus. Nedan är statistiken:

HP- 55
Attack Stat- 55
Defense Stat- 55
Special Attack Stat- 135
Special Defense Stat- 135
Speed- 135

Florges

Florges är en pokemon av älvatyp som introducerades i 6:e generationen. Dess tidigare form kallas Floette och dess basform är Flabebe. Nedan är dess statistik:

HP- 78
Attack Stat- 65
Defense Stat- 68
Special Attack Stat- 112
Special Defense Stat- 154
Speed- 75

Sylveon

Detta är också en Pokémon av Fairy-typ som introducerades för Pokemon-fans i 6:e generationen. Denna Pokémon är en av Eevees slutliga former. Några av dess statistik är:

HP- 95
Attack Stat- 65
Defense Stat- 65
Special Attack Stat- 110
Special Defense Stat- 130
Speed- 60

Med detta hoppas vi att du gillade den här listan. Fortsätt besöka Volsiz för mer.

Lämna ett svar