Nature Mints kan hittas eller köpas i Pokémon Scarlet & Violet. Att hitta dem är mer problem än de är värda eftersom spelare kommer att ha massor av pengar på att göra räder eller odla föremål i övervärlden. Dessa myntverk låses upp efter att ha tjänat sex märken och kommer att finnas tillgängliga i alla Chansey Supply-butiker oavsett stad. Detta är allt spelare behöver veta om Nature Mints i Pokémon Scarlet & Violet.

Hur man får Nature Mints i Pokémon Scarlet & Violet

Nature Mints kan köpas i Chansey Supply-butiken i de flesta städer i Pokémon Scarlet & Violet efter att ha tjänat sex Gym Badges. Den enklaste vägen för att gå genom Victory Road Gyms kommer inte att ta för lång tid om spelare gör några Tera Raids på vägen eller bara använder en handfull Pokémon. Varje Nature Mint kommer att kosta 20 000 Pokédollars eller LP och kan bli ganska dyrt om spelarna inte tjänar mycket pengar.

Sättet Nature Mints får effekt är genom att hålla den naturliga naturen densamma men ge effekterna av en annan natur. Detta har en statistik ökat med 30% medan en annan minskat med 30% och kan ge Pokémon en stor fördel. De finns i varupåsen i kategorin Other Items och det rekommenderas att göra lite forskning om vilken Nature som skulle passa en Pokémon bäst innan du använder dem på grund av dess kostnad. Detta är vad varje natur kommer att göra:

Natur Ökad stat Minskad stat
Ensam Ge sig på Försvar
Orubblig Ge sig på Special attack
Stygg Ge sig på Specialförsvar
Modig Ge sig på Fart
Djärv Försvar Ge sig på
Impish Försvar Special attack
Slapp Försvar Specialförsvar
Avslappnad Försvar Fart
Blygsam Special attack Ge sig på
Mild Special attack Försvar
Utslag Special attack Specialförsvar
Tyst Special attack Fart
Lugna Specialförsvar Ge sig på
Mild Specialförsvar Försvar
Försiktig Specialförsvar Special attack
Sassy Specialförsvar Fart
Skygg Fart Ge sig på
Förhastade Fart Försvar
glad Fart Special attack
Naiv Fart Specialförsvar
Härdig
Foglig
Försagd
Udda
Allvarlig

För naturguider om Starter Pokémon, kolla in Best Nature for Sprigatito, Floragato och Meowscarada i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar