När spelare går igenom huvudberättelsen om Pokémon Scarlet och Violet, en av de många uppgifter de kan utföra involverar de sällsynta legendariska Pokémons som finns kvar i Paldea-regionen, inklusive Wo-Chien av gräs- och mörktyp. Denna Pokémon liknar en snigel blandad med naturens mysterier, och är bland de fyra legendariska Pokémon som är knutna till helgedomar i hela den öppna världen.

Spelare som vill fånga denna sällsynta best har flera uppgifter de måste utföra först genom att utforska Paldea, förutom att ha ett team av fickmonster som kan kämpa med Wo-Chiens över genomsnittliga kraft och högre nivå. För att låsa upp helgedomen Wo-Chien och utmana den legendariska Pokémon, måste spelare först interagera med var och en av de åtta lila olycksbådande insatserna, varav de flesta är belägna i södra provinsen med en i östra provinsen.

Wo-Chien-platser i Pokémon Scarlet och Violet

Dessa olycksbådande insatser hittas bara när spelare besegrat huvudberättelsen, betecknade med färger som motsvarar en specifik ruinös Pokémon. Att interagera med insatserna i Pokémon Scarlet och Violets södra provins och bryta deras sigill i ingen speciell ordning flyttar spelarna ytterligare ett steg närmare att avslöja Grasswhistle Shrine där Wo-Chien bor.

Strukturera Plats
Lila olycksbådande insats #1 På toppen av en röd kulle sydväst om gymmet i Artazon City.
Lila olycksbådande insats #2 Nordost om Los Platos (östra) Pokémon Center, på toppen av en klippa söder om akademin.
Lila olycksbådande insats #3 Nära bron som förbinder område tre och område ett i södra provinsen, mot sydost om akademin.
Lila olycksbådande insats #4 På toppen av en hög röd mesa som ligger mellan Mesagoza City och huvudvägen fylld med Pokémon Scarlet och Violets vilda Pokémon som leder från öster om akademin.
Lila olycksbådande insats #5 På en klippa som vetter mot fyren sydväst om Los Platos (östra) Pokémon Center.
Lila olycksbådande insats #6 Nära en kulles topp bort från nordöstra Los Platos Pokémon Center i Area Five.
Lila olycksbådande insats #7 En gräsbevuxen klippa i korsningen mellan stigen som leder till antingen Artazon eller Mesagoza City, i ett avsnitt i nordväst.
Lila olycksbådande insats #8 På en klippa i Area One i Sydprovinsens sydöstra område.
Grasswhistle Shrine När de andra insatsernas sigill är brutna, leder flygning från det slutliga föremålet spelarna mot en lila dörr i den sydöstra delen av Area One i Sydprovinsen.

Att slåss mot Wo-Chien kan vara svårt för oförberedda spelare, eftersom Pokémon dyker upp på nivå 60 med mycket skadliga rörelser som kompletterar dess dubbla typning. Spelare som tar in Pokémon of the Fire, Fighting eller speciellt Bug-typen som Lokix i Pokémon Scarlet och Violet har en högre fördel mot Legendary. Att minska Wo-Chiens hälsa och ansöka status ökar också chanserna att fånga spelare som har spenderat den tid som behövs för att hitta denna sällsynta varelse i Pokémon Scarlet och Violet.

Lämna ett svar