Av de pålitliga automatgevären som finns i Call of Duty: Warzone 2.0 har Chimera kanske den högsta hastigheten för spelare som vill dominera Battle-Royale FPS, främst när de förstärks av en laddning som understryker denna styrka. Även om att utrusta specifika laddningar för vapen i spelet har vissa förutsättningskrav inom en match, bör spelare överväga att experimentera med anpassning för den eventuella möjligheten som ger dem detta verktyg.

De två viktiga faktorerna för spelare att komma ihåg när de utrustar en laddning till Chimera involverar förmånerna och utrustningen som är förknippade med vapnet. I skrivande stund är de exakta bilagorna som är tillgängliga för Chimera okända i Warzone 2, men detta hindrar inte spelare från att dra slutsatser om de bästa förmånerna eller utrustningen att använda. Spelare kan tilldela fyra förmåner totalt till Chimeran genom ett förmånspaket och två utrustningsdelar till deras laddning, som var och en rekommenderas för att komplettera det här gevärets närliggande natur. Utmärkt när det paras ihop som ett sekundärt till andra vapen, till exempel den långräckande EBR-14 iWarzone 2, Chimeras bästa laddning uppmuntrar spelare att hålla sig rörliga, oavsett om det handlar om att fly från överväldigande situationer eller ladda in för att avsluta en skadad motståndare.

Den bästa chimärbyggnaden i Warzone 2

Förmåner Utrustning
  • Bombgrupp (bas)
  • Battle Hardened (bas)
  • Fokus (bonus)
  • Ghost (Ultimate)
  • Semtex (dödlig)
  • bedövningsgranat (taktisk)

Den bästa Chimera Loadout använder Base PerksBomb Squad och Battle Hardened för att öka spelarens hållbarhet när de engagerar sig med automatgeväret, som vanligtvis kretsar kring farliga interaktioner på kortare avstånd. Den förra minskar skadorna från större sprängämnen, medan den senare minskar effektiviteten av blixt, bedövning eller andra EMP-effekter som annars skulle förlama spelarens rörelse. De bästa AR-laddningarna i Warzone 2 stöds när spelare vidtar åtgärder mot statusinducerande utrustning samtidigt som de utnyttjar samma taktik mot fiender, därför är det viktigt att använda en bedövningsgranat som en del av laddningen.

Focus Perk ger spelare minskat ryggskott när de siktar neråt och förlängd Hold Breath-varaktighet, parar väl ihop med Chimeras naturliga dämpare för ett överraskande bakhåll. På samma sätt förhindrar Ghost Ultimate Perk spelare från att dyka upp på fiendens radar, hjärtslagssensorer eller UAV, vilket återigen knyter an till den snabba och avgörande skada som Chimera kan utsätta sig för när de fångar fiender omedvetna. Slutligen, den extra inkluderingen av Semtex Equipment, en explosiv som fäster på fiender eller ytor, tillåter spelare att göra ännu fler snabba dödsfall genom mobil smyg uppmuntrad av den bästa Chimera-laddningen som motverkar till och med UAV Towers i Call of Duty: Warzone 2.0.

Lämna ett svar