Om spelare letar efter en elektrisk, högoktanig kamp i God of War: Ragnarök, behöver de inte leta längre än Beigadr the Feared. Till skillnad från de flesta pompösa Berserkers är Beigadrs titel välförtjänt, eftersom hans överlägsna smidighet och dundrande kraft gör honom till en formidabel kraft att räkna med. Spelare kan möta den här odöda krigarens gravsten på Alberichs ö, ett landmärke på norra sidan av Svartalfheim. Att besegra Beigadr the Feared kommer att belöna kombattanter med olika hantverksmaterial, inklusive Asgard’s Might, en Asgardian Enchantment som stärker skadan av alla Kratos Heavy-attacker och förmågor baserat på hans nedkylning.

Så fort striden med Beigadr the Feared börjar bör God of War: Ragnarök – spelare inte spara tid på att rusa Berserker och attackera med alla tillgängliga high-Stun-förmåga. När Beigadr väl tar fart är det svårt att bromsa honom; Därför är det en optimal öppningsmetod att ta ut en bit av hans HP innan han kan landa ett strejk. En av de största utmaningarna i kampen med Beigadr är att han blinkar mellan positionerna, vilket gör hans rörelser svåra att se och hans attacker svåra att undvika.

Besegra Beigadr the Feared in God of War: Ragnarök

Med elektricitet som rinner genom hans kalla, tomma ådror är Beigadr the Feared en exceptionellt snabb fiende i God of War: Ragnarök. Spelare måste respektera hans hastighet genom att ständigt röra sig och aldrig stanna för att bedöma situationen. Exklusive kallelser, liknar hans attackmönster särskilt Hvitserkr den djärve men betydligt snabbare. Till exempel kommer Beigadr att skicka ut en markbaserad ljussprängning i en rak linje.

Kratos måste undvika eller blockera i början av denna attack; annars kommer han att bli slagen. Beigadrs andra förmåga som liknar Hvitserkr är hans störtflod av blixtar från himlen, under vilka AoE-cirklar kommer att leka på marken ögonblick innan de exploderar med elektricitet. För att undvika detta drag måste spelarna röra sig mot chefen på ett serpentinmässigt sätt, sicksackande över arenan för att ge Kratos så mycket utrymme som möjligt.

Beigadr i God of War: Ragnarök kommer då och då att skjuta upp sig själv vertikalt i luften, vilket ger spelarna några sekunder på sig att rulla iväg innan han faller ner igen. Om spelare lyckas undvika attacken är det ögonblick då Berserker återhämtar sig ett utmärkt tillfälle för en motattackskombo. Slutligen, två av Beigadrs anmärkningsvärda avståndsattacker i Ragnarök som kombattanter bör vara medvetna om är en dubbelriktad bult och en fyrdubbel bult bom.

För det första kommer han att utföra två sidstegsvirvlar och kasta en målsökande blixt mot Kratos som kan blockeras och pareras. Den andra avståndsattacken är avblockerbar och mycket snabbare än den förra, vilket innebär att spelare måste undvika de fyra projektilerna precis innan de slår Kratos. Om spelare bemästrar timingen för dessa två attacker borde de kunna hantera kampen med Beigadr the Feared in God of War: Ragnarök.

Lämna ett svar