Al Mazrah-kartan som visas i Call of Duty: Warzone 2 DMZ har olika låsta utrymmen och lootcacher som endast kan nås via deras specifika nycklar. Även om alla dessa nycklar kan hittas slumpmässigt som byteobjekt, kan en del förvärvas genom att slutföra fraktionsuppdrag i spelet.

Hur man får nyckeln till Crane Control Room i CoD DMZ

Du kan få Crane Control Room-nyckeln genom att slutföra Quick and Dirty Faction-uppdraget för Black Mous Tier 3. Uppdraget kräver att du slutför ett Eliminera HVT-kontrakt på mindre än två minuter. När du accepterar kontraktet markeras platsen för det högvärdiga målet på kartan och tvåminuterstimern startar. Även om HVT i allmänhet ligger ganska nära där du hämtar kontraktet, rekommenderar vi att du skaffar ett fordon i förväg för att påskynda processen.

På den markerade platsen kommer du att se flera bepansrade vakter som skyddar HVT, som är mycket lätt att särskilja från andra eftersom han bär en sweatsuit. Fokusera på att eliminera honom och bekräfta dödandet genom att närma sig hans kropp innan timern tar slut. Detta kommer att slutföra Quick and Dirty-uppdraget och du kommer att få nyckeln till Crane Control Room direkt i ditt lager.

Var hittar du krankontrollrummet i DMZ

Krankontrollrummet ligger i Al-Safwa Quarry, som är en viktig POI i nordvästra Al Mazrah vid kanten av kartan. Den exakta platsen för strukturen har markerats på kartan ovan. Du kan låsa upp rummet med nyckeln och komma åt bytet inuti, men vi rekommenderar att du sparar det till senare. Det beror på att ett av White Lotus Tier 3-uppdragen, Unearthed, kräver att du öppnar krankontrollrummet och extraherar ett dokument därifrån, vilket bara kan göras om du har den här nyckeln.

Håll utkik på Volsiz för mer Call of Duty: Modern Warfare 2 och Warzone 2-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om bästa SO-14-laddning och tillbehör Warzone 2.

Lämna ett svar