Bortsett från DLC:erna är ett av de bästa sätten att njuta av lite nytt innehåll i gamla videospel genom att installera mods och farming simulator 17 är inte annorlunda. Det populära simulatorspelet har hundratals mods byggda av entusiastiska communitymedlemmar som kan ändra utseendet/spelfunktionerna i spelet i viss utsträckning. Några kända mods inkluderar målningsbara fält, registreringsskyltanpassare och fordons-/utrustningsmods. Så om du återvänder spelare som försöker installera några mods för Farming Simulator 17, leta inte längre än instruktionerna nedan.

Kom ihåg att även om mods för Farming Simulator 17 är tillgängliga på alla spelplattformar, begränsar vi diskussionen till Xbox One för guidens skull.

Hur man installerar och använder mods i Farming Simulator 17 – Xbox One Guide

Du kan installera Farming Simulator 17 mods på Xbox One med hjälp av den givna instruktionen.

  • Öppna Farming Simulator 17 på din Xbox One-konsol och nå huvudstartskärmen.
  • Bläddra i huvudmenyn och klicka på alternativet Mods .
  • I avsnittet Mods klickar du på den typ av mod du vill installera. Till exempel, om du vill lägga till några  verktyg  till den redan befintliga förteckningen, klicka på verktygsknappen och välj de saker du vill ladda ner. Annars kan du klicka på knappen  Senaste, Bästa eller  Mest nedladdade  för att utforska olika typer av moddar samtidigt.
  • När du har hittat moden du vill ladda ner trycker du på A  på din Xbox Gamepad för att börja installera modden.
  • Du kan hitta listan över alla nedladdade mods i avsnittet Nedladdningar i själva Mods huvudsektion.
  • Gå nu tillbaka till huvudmenyn och klicka på knappen Karriär. Välj din gamla sparafil eller skapa en ny. Istället för att ladda inuti kommer spelet att visa ett nytt fönster som innehåller alla dina installerade mods i ett listliknande format.
  • Välj de du vill ha genom att klicka på kryssrutan bredvid den genom att använda X. När du har valt mods, klicka på A  för att ladda spelet.

För mer om Farming Simulator, kolla in Hur man köper, matar och säljer grisar i Farming Simulator 22 eller Hur man får John Deere 6300 i Farming Simulator 22 på Volsiz.

Lämna ett svar