Den legendariska Pokémon Chien-Pao av ​​mörk och is-typ ligger och väntar på Pokémon Scarlet och Violet – spelare som har slutfört huvudhistorien och är redo att ta sig an utmaningarna efter spelet. Tyvärr är den här snöleoparden lika svårfångad som sin verkliga motsvarighet, och gömmer sig bakom en förseglad vägg som spelare bara kan komma åt genom att interagera med föremål som är utspridda runt den öppna världen i Paldea-regionen. Spelare som vill lägga till denna legendariska till sin samling bör vara förberedda; Men eftersom Pokémon dyker upp på den höga nivån 60 och har en unik förmåga, kan det göra den utmanande att skaffa.

The Ruinous Legendary kan komma in på spelarens väg när de har interagerat med åtta gula olycksbådande insatser som vilar främst i västra och södra provinserna. Icerend -helgedomen som är värd för Chien-Pao har kedjor över sin dörr tills spelare väljer de uppmaningar som är kopplade till varje insats. På grund av den avancerade nivån i Chien-Pao rekommenderas det att spelare har ett helt lag med sex fångade Pokémon i Scarlet och Violet som har fått erfarenhet upp till minst nivå 55 eller högre för att ha de bästa chanserna i en kamp mot Legendarisk.

Chien-Paos plats i Pokémon Scarlet and Violet

Strukturera Plats
Gul illavarslande insats #1 Nära stigen söder om sex vita torn i södra provinsen Area Six, på toppen av en kulle.
Gul illavarslande insats #2 Nordväst om Cortondo City på en klippa fäst vid det större berget Area One i västra provinsen.
Gul olycksbådande insats #3 Ovanpå en större mesa i West Province Area One som är nordväst om Central Pokémon Center.
Gul olycksbådande insats #4 Nära North Pokémon Center i West Province Area One på en klippa sydost om ruinerna.
Gul olycksbådande insats #5 I närheten av botten av en klippa bredvid Pokémon Leagues huvudbyggnad där spelarna utmanar Elite Four i Pokémon Scarlet and Violet, i den nordvästra delen.
Gul illavarslande insats #6 Inom den södra delen av Cascarrafa City, bakom ett träd.
Gul illavarslande insats #7 Med utsikt över floden, vars ström rinner ut i havet på en klippa i South Province Area Six.
Gul illavarslande insats #8 Vid korsningen av Cortondo City och havet, österut från huvudvägen och inne i en grotta.
Icerend Shrine Sydväst om Asadoöknen, på toppen av en klippa som visar en stor gul dörr.

Chien-Pao har Sword of Ruin Ability, vilket minskar försvarsstatistiken för fiendens Pokémon drastiskt under strid, en faktor som kan göra det svårt för spelare att kämpa med denna Pokémon under en längre period. Starka slagsmålstyper som den slutliga utvecklingen av Quaxly och Quaquavel i Pokémon Scarlet och Violet presterar exceptionellt bra i den här kampen, eftersom deras Same Type Attack Bonus (STAB) på drag av fightingtyp är 4x supereffektiva på Chien-Pao, vilket skapar en bra verktyg för att snabbt minska sin HP. Chansen att fånga Chien-Pao efter att ha hittat den legendariska varelsen i Pokémon Scarlet och Violet kan också öka om spelare använder statuseffektrörelser som Hypnos eller Thunder Wave för att införa icke-skadliga förhållanden.

Lämna ett svar