Academy Ace-turneringen är en av många slutspelsaktiviteter du kan delta i medan du spelar Pokémon Scarlet och Violet. Det här är en serie strider på hög nivå mot olika tränare som du har mött på dina resor. Med hög nivå menar vi att dina motståndare bara kommer att ha Pokémon med en miniminivå på 65, vilket ger en del tuffa utmaningar.

Du kommer att ställas mot dessa tränare på måfå och du kan tjäna olika belöningar för att delta, inklusive tunga bollar, sällsynta godisar och guldflaskkapslar. Eftersom det här är Pokémon-strider kommer du också att tjäna Pokédollar för varje seger. Men exakt hur låser du upp Academy Ace-turneringen i Pokémon Scarlet and Violet?

Hur låser du upp Academy Ace-turneringen i Pokémon Scarlet och Violet

Som nämnts ovan är det viktigt att notera att Academy Ace-turneringen uteslutande är en slutspelsaktivitet. Det betyder att du måste ha besegrat alla åtta gymledarna, besegrat alla Team Star-ledarna och slutfört Path of Legends story. Du måste också slutföra den sista storyn om Great Crater of Paldea.

När du har gjort allt detta kan du gå tillbaka till Naranja Academy och prata med personen i receptionen för att påbörja processen. En annan hake att låsa upp Academy Ace-turneringen är att besegra alla åtta gymledarna en andra gång. Med hjälp av dessa matcher kan du förbereda din fest för att bli ett tävlingsfärdigt lag!

För mer Pokémon Scarlet och Violet, kolla in både Where to find Thunder TM i Pokémon Scarlet & Violet och All Tera Raid Symbols i Pokémon Scarlet & Violet endast på Volsiz.

Lämna ett svar