Är du osäker på vad du ska göra på nivå 70 i WoW: Dragonflight ? Vi är här för att hjälpa till. World of Warcraft: Dragonflight har bara varit ute en mycket kort tid, men folk når redan maxnivån. Detta har gjort att vissa spelare känner sig lite vilsna och förvirrade över vad de ska göra nu. Oroa dig dock inte, den här guiden är här för att berätta vad du ska göra på nivå 70 i WoW: Dragonflight.

Det finns gott om alternativ för alla, beroende på vilken spelstil du har. Vissa människor gillar den snabba, skadegörande livsstilen, medan vissa gillar att bara ta det lugnt och fiska. Oavsett vilken stil du har så har vi dig täckt.

Dragonflight är en fullspäckad expansion med mycket att göra, och den har bara börjat. Allt eftersom tiden går kommer det att finnas nya uppdateringar som lägger till räder, potentiellt fler fängelsehålor och fler monteringar allt eftersom. Så håll ögonen öppna för dem också!

Låt oss gå in i det. Här är vad du kan göra när du når maxnivån i World of Warcraft: Dragonflight.

Launch Gameplay Trailer | Dragonflight | World of Warcraft

Renown Table i Dragonflight

Förbinder sig att slipa

Det finns många grinds du kan satsa på i World of Warcraft. Rykte mal, rykte och till och med Mythic+ för att få upp dina redskapsnivåer. Oavsett vilken sorts malning som flyter din båt, den finns. Här är några malningar som du för närvarande kan göra i Dragonflight- expansionen.

Mythic+ säsong 1. Detta ger dig Keystone Master om du får betyget 2000+. Genom att göra detta kommer det inte bara att ge dig prestationer, fantastisk utrustning och hög erfarenhet i dessa fängelsehålor, utan du kommer också att få det senaste Keystone Master-fästet, Hailstorm Armoredon.

På samma sätt, om du gillar PVP så finns det höjdpunkter och prestationer att tjäna på höga betyg, som den onda sabeln för denna helt nya säsong.

Om de är för snabba för dig finns det massor av andra saker att göra.

Dragonflight har lagt till många nya rykten att slipa ut om du vill ha en mer avslappnad upplevelse. Dessa kan också leda till några fantastiska belöningar, såsom fästen, leksaker, husdjur och utrustning. Allt beror på vad du gillar. En av dessa speciella malningar är Iskaara Tuskarr. Genom att skapa rykte och rykte med dem kan du få 4 fästen, 7 leksaker, 2 stridsdjur och mycket, mycket mer.

Lucky Duck leksak på Blood Elfs huvud

Söker hela dagen

Om ingen av dessa tilltalar dig, kommer det säkert att finnas några sidouppdrag som du har missat på vägen. Du kan gå tillbaka och göra dessa om du vill. Det finns några riktigt vackra historier i sidouppdragen, och vissa kommer till och med att få dig att gråta. Många av dessa sidouppdrag hjälper också till att låsa upp de mindre fraktionerna om du vill göra ryktesslipning för dem. Det kan finnas några riktigt roliga belöningar genom att göra några av sidouppdragen, som leksaken Lucky Duck.

Brons Timekeeper i Dragonflight

Tjäna pengar

Pengar är också en viktig faktor för slutspelsinnehåll. När du väl har nått maxnivån är att tjäna pengar verkligen ett viktigt steg att ta. Yrken är det bästa sättet att göra detta, speciellt nu när det finns ett helt nytt sätt att tillverka föremål för människor lokalt. Du kan nu sälja lokalt och på auktionshuset, så du kan tjäna pengar genom två olika vägar.

Att tillverka utrustning är ett av de bästa sätten att tjäna pengar, vid sidan av att tillverka väskor och förbrukningsvaror. Dessa kommer alltid att krävas på ett eller annat sätt, så det här är den perfekta tidpunkten att börja komma in i yrken.

Dragonriding i aktion

Att bli den största Dragonrider

Slutligen, en av de sista sakerna du kan göra är att få alla Dragon Glyfer som du kanske har missat på vägen. Det finns 48 totalt, med 12 i varje zon. Genom att skaffa dessa kan du låsa upp nya talanger för din drake så att du kan ha all den hastighet du behöver för att effektivt sväva genom himlen. Dessutom, om du har missat några anpassningsalternativ som du vet att du vill ha, är detta den perfekta tiden att skaffa dem.

Du kan också åka iväg till loppen och tävla i alla loppen runt kartan på din Dragon för att se om du kan få de bästa tiderna. Du kommer att belönas med en prestation för slutförande.

Förhoppningsvis har den här guiden hjälpt dig att bestämma vad du ska göra på nivå 70 i WoW: Dragonflight. Lycka till och ha kul!

 

Lämna ett svar