Warhammer 40K: Darktide är ett co-op shooter där det är viktigt att känna till ditt vapen. Flera statistik kan hjälpa till att göra rätt val. Du kan tycka att en del av denna statistik är förvirrande eftersom den är annorlunda än i andra action- eller rollspel. En av dem är Rending-vapenstatistiken som kan vara till hjälp i strid. Så här fungerar Rending i Warhammer 40K: Darktide.

Vad är Rending i Warhammer 40K Darktide?

Rörstatistik i Warhammer 40K: Darktide förklarade vapnets effektivitet mot rustning. Det är i grunden en pansargenomträngande egenskap. Vapen med detta som förmån kan ta ner bepansrade fiender snabbare, vilket är väldigt viktigt när man möter starka fiender. Genom att attackera dem med Rending-vapen i Darktide gör du dem sårbara för vanliga attacker. På så sätt skapar du en möjlighet för lagkamrater att enkelt eliminera fienden.

Det här är bara en av många viktiga vapenstatistik i Warhammer 40K: Darktide, så lär dig mer om dem innan du ger dig ut i kampen mot kättare. Kom också ihåg att du inte är ensam i den här kampen, så den rätta kombinationen av vapentyper och förmåner för ditt lag är avgörande. Istället för att skapa en allsidig konstruktion, fokusera på de saker som klassen du valde gör bäst.

För mer information om Warhammer 40K: Darktide, kolla in Hur man ändrar utseende i Warhammer 40k: Darktide på Volsiz.

Lämna ett svar