Fidough och dess utveckling Dachsbun fick ett omedelbart intryck när de avslöjades i Pokémon Scarlet and Violet. Dessa Fairy-typ Pokémon är bra genom hela spelet, speciellt med den unika förmågan som ger dem immunitet mot Fire-typ attacker. De som vill ta med sin degiga valp i efterspelet kanske undrar vad den bästa konstruktionen för Dachsbun för Tera Raids är i Pokémon Scarlet and Violet.

Bästa drag för Dachsbun för Tera Raids i Pokémon Scarlet och Violet

Du bör lära Dachsbun följande drag för Tera Raids i Pokémon Scarlet och Violet.

  • Spela Rough
  • Charm
  • Dimmig terräng
  • Hjälpande hand

När du tar Dachsbun in i Tera Raids i Pokémon Scarlet och Violet, ge den ovanstående draguppsättning. Detta kommer att låta Dachsbun spela främst som ett stöd men ändå kunna attackera med Play Rough. Vi rekommenderar också en natur som ökar dess försvar och ger den det Ability Shield-objektet.

Starta Tera Raid Battle genom att använda Misty Terrain för att ge stöd mot statusförhållanden. Sedan kommer du att vilja använda Charm för att sänka den motsatta Pokémons attack om det är en fysisk angripare. Följ upp detta med Helping Hand för att höja attacken från dina allierade. Slutligen, använd Play Rough för att hantera skada eller använd hurrarop för att ge ytterligare support till ditt lag.

För mer information om Pokémon Scarlet and Violet, kolla in How to beat 7-Star Charizard Tera Raid Battle i Pokémon Scarlet & Violet och How to get Dachsbun i Pokémon Scarlet & Violet på Volsiz.

Lämna ett svar