Disney Dreamlight Valley fortsätter att roa både livslånga Disney-fans och fans av life-sim-genren. Spelet förblir i en betald period för tidig åtkomst, utan något officiellt besked om när den fullständiga releasen kommer att ske. Dess andra stora innehållsuppdatering, Missions in Uncharted Space, kommer snart att släppas. Tillägget av två Toy Story- karaktärer, Buzz och Woody, förväntades av fansen för den här uppdateringen. Tweeters märkte dock att Stitch också kan hittas i nyligen släppt officiell nyckelkonst för uppdateringen.

Kommer Stitch i Missions in Uncharted Space Disney Dreamlight Valley Update?

Det är möjligt att Stitch kan inkluderas i den här uppdateringen, men hans tillägg till spelet är inte officiellt bekräftat. Det har verkligen inte hindrat fans i kommentarsfältet från att spekulera i att detta kan vara ett tecken på att Stitch kan komma. Även om det skulle vara trevligt att ha Stitch med i uppdateringen, är det viktigt att komma ihåg att Disney Dreamlight Valley tidigare har släppt reklamkonst med Disney-karaktärer som inte var inställda på att vara närvarande i spelet vid tidpunkten för konstens utgivning.

Faktum är att reklamkonsten för Disney Dreamlight Valleys första release med tidig tillgång inkluderade fler karaktärer som inte skulle vara närvarande i spelet när de släpptes än karaktärer som var. Wall-E, Mickey och Elsa var närvarande i spelet vid lanseringen, men Buzz (han är på taket), Scar, Stitch och Belle (fram och i mitten) var alla karaktärer som inte ingick i den första versionen av den tidiga åtkomsten period.

Scar har sedan lagts till i spelet med sin första stora innehållsuppdatering. Även om det är troligt att dessa andra karaktärer kommer till spelet, kan vi inte låta bli att märka en stark brist på officiell kommunikation från Gameloft om när. Sleuths har hittat ljudfiler som indikerar att dessa karaktärer och många andra så småningom kan dyka upp.

Letar du efter hjälp med innehåll från Disney Dreamlight Valleys senaste uppdatering? Kolla in Hur man låser upp Scar’s Storyline i Disney Dreamlight Valley eller Hur man slutför Nature & Nurture Quest i Disney Dreamlight Valley här på Volsiz.

Lämna ett svar