Infernal Demons har spelat en betydande roll i Bayonetta -serien, och Bayonetta 3 är verkligen inget undantag. Det finns totalt tolv demoner; dock görs endast tio tillgängliga för att låsas upp som en del av huvudhistorien. De återstående två infernalerna låses upp genom att slutföra specifika fenomenala reststadier. Att låsa upp och använda dessa Infernal Demons ger en mängd olika sätt att spela spelet.

Spelare kan komma åt alla tio Infernal Demons genom att helt enkelt gå vidare genom spelet, och vanligtvis tillåter varje kapitel att en ny Infernal Demon låses upp. En ytterligare förmåga som dessa demoner har är att vissa kan förvandlas till sina ”sanna” former. Detta kommer att göra det möjligt för dem att bli ännu starkare och kraftfullare än tidigare. Men deras estetik förändras inte för mycket. Så även om spelet inte har lika många Infernal Demons som dess föregångare, finns det fortfarande massor av variation för spelare att experimentera med i Bayonetta 3.

Hur man låser upp alla infernaliska demoner i Bayonetta 3

Infernalisk demon

Hur man låser upp

Gomorra (Sann form: Sin Gomorra) Lås upp efter att ha avslutat prologen
Madama Butterfly (Sann form: Queen Butterfly) Sågs först under prologen men låstes upp i Scrambling For Answers (kapitel 1)
Phantasmaraneae (Sann form: Fantomen) Sågs först i City On Fire (kapitel 2) men låstes upp i A Sinking Feeling (kapitel 3)
Wartrain Gouon Sågs först i Worlds Apart (kapitel 4) men låstes upp i Off The Rails (kapitel 6)
Cheshire Upplåst i Hot Pursuit (kapitel 5)
Baal (Sann form: Baal Zebul) Sågs först under A Croaking Chorus (kapitel 8) men låstes upp i Learning To Fly (kapitel 9)
Malphas Upplåst i Learning to Fly (kapitel 9)
Umbran klocktorn Upplåst i en bekant dans (kapitel 11)
Mictlantecuhtli Upplåst i The Edge Of Madness (kapitel 12)
Labolas Lås upp efter att ha slutfört The Single Truth (sista kapitlet). Denna uppgift underlättas genom att använda de bästa färdigheterna i Bayonetta 3.
Gamla tider Lås upp genom att samla alla Umbran Tears in A Sinking Feeling (kapitel 3) och sedan besegra Infernal Demon (Alraune) i Phenomenal Remnant 3
Kraken Lås upp genom att slutföra spelet och sedan besegra Infernal Demon (Kraken) i Phenomenal Remnant 14 i Bayonetta 3

De infernaliska demonerna Gomorra, Madama Butterfly, Phantasmaraneae och Baal har alla transformativa former. Men de andra åtta demonerna gör det inte. Denna variation ger spelare tillgång till ännu kraftfullare demoner för att besegra tuffare fiender. Dessa tolv demoner kommer också med unika vapen som har speciella förmågor. Dessa infernaliska demoner erbjuder olika sätt att hantera utmaningarna i hela Bayonetta 3.

Lämna ett svar