Genshin Impacts mest framträdande läckare har försvunnit från sociala medier efter en DMCA-stämningsansökan mot Ubatcha. Stämningen lämnades in av den Singapore-baserade utgivaren Cognospheres advokater i Kaliforniens tingsrätt, främst inriktad på Ubatchas aktivitet på Wangsheng Funeral Parlour Discord-servern. Sedan nyheterna om incidenten bröt ut har läckare personligen stängt av sina sociala medier, och forum och Discord-servrar har vidtagit drastiska åtgärder för att skydda användare som att censurera läckkällor och stänga av läckrelaterade kanaler.

Men ingenting kan stoppa ihärdiga läckare från att ta med sina senaste dataskämt till det ivriga samhället. En rolig illustrerad läcka av vad som påstås vara stänkkonsten för de ryktade kommande karaktärerna Alhaitham och Yaoyao publicerades i r/Genshin_Impact_Leaks subreddit. Källan gömdes av mods för att skydda läckarens identitet.

De konstnärliga mästerverken visar upp Alhaitham omgiven av vad som ser ut som lotusblommor med långa stjälkar, samt ett glödande svärd. Samtidigt verkar Yaoyao rida på en gigantisk kanin och strö konfetti i luften. Konstverken påminner om en ikonisk era av läckor som började när högre säkerhetsåtgärder placerades i betaservrarna i mitten till slutet av 2.0.

Läckare delar vanligtvis beskrivningar av stänkkonst, som sedan tolkas av konstnärer och bedöms för noggrannhet av läckarna själva. Med frånvaron av både läckor och designbeskrivningar har konstnärer hänvisat till de läckta ritningarna för att visa upp mer läsliga återgivningar av stänkkonsten.

Den begåvade Twitter-artisten @lujiani3 ritade en vacker tolkning av Althaithams påstådda stänkkonst, omgiven av kristallflugor istället för lotusblommor.

Twitteranvändaren @dendrosdaily postade också vackra konstverk som tolkade stänkkonstens ”läckor”. Ingen läckare kan bekräfta riktigheten av någon av dessa bilder, men Genshin Impact förväntas släppa det officiella konstverket den 5 december 2022, förutsatt att de följer sitt vanliga schema för avslöjande av nya karaktärer.

Läs mer om Cognospheres stämningsansökan om vår täckning på Genshin Impact-utgivaren Cognosphere vidtar rättsliga åtgärder mot läckaren Ubatcha här på Volsiz.

Lämna ett svar