En av de spelförändrande funktionerna i Fortnite Chapter 4, säsong 1, är Reality Augments. Den nya funktionen gör det möjligt för användare att skaffa sig en slumpmässig passiv förmåga under matchen. Dessa förmåner sträcker sig från snabbare omladdningstid till att få ditt fordon att röra sig utan att förbruka något bränsle. För att få Reality Augments passiva förmåga måste du hålla dig vid liv i matchen tills spelet erbjuder dig förmånerna. Timern för att erhålla den första förmånen är vanligtvis cirka 2 till 3 minuter efter början av en omgång.

När den osynliga interna timern är över kommer spelet att erbjuda dig två slumpmässiga förmågor. Du kan antingen aktivera vilken som helst passiv eller rulla om för ett annat set helt. Tryck på  LMB  eller RT  för att välja och aktivera eventuella förstärkningar.

Efter att ha förvärvat/aktiverat en förmån kommer förmånerna att finnas kvar tills spelet är slut eller tills du blir eliminerad av andra spelare. Från och med nu finns det 22 olika förmågor i spelet, och du kan stapla upp till 4 förmåner i ett enda spel.

Hur du rullar om för dina Reality Augments i Fortnite

Ibland kanske du inte vill ha den passiva skickligheten till ditt förfogande eftersom de är slumpmässiga och kanske inte passar din spelstil. I sådana fall kan du rulla om för Reality Augments. Det första kastet kommer att vara gratis för alla, och de efterföljande kommer att kosta 100 guldtackor. Du kan hålla E på tangentbordet eller X på en Gamepad för att rulla om framför Reality Augments-menyskärmen.

För mer om Fortnite, kolla in Var man hittar Shockwave Hammer i Fortnite  eller Var man hittar den instabila bågen i Fortnite på Volsiz.

Lämna ett svar