I Fortnite Chapter 4 Säsong 1 kan spelare hitta högklassiga vapen genom olika nya metoder som introduceras i spelet. Capture Mechanic är en sådan metod, och den låter i huvudsak ditt team plundra allt från en specifik plats. Spelare måste veta hur man tar kontroll över dessa fångstpoäng och får det bästa bytet från dem. Så här tar du kontroll över olika Capture Points i Fortnite Chapter 4 Säsong 1.

Hur man tar kontroll över Capture Points vid POIs i Fortnite

I Fortnite Chapter 4 Säsong 1 kommer spelare att stöta på olika Capture Points som kan användas för att ta kontroll över en POI. Dessa är markerade med en metallpelare som har fyra banderoller ovanpå. För att ta kontroll över en fångstpunkt måste spelarna stå i dess radie och vänta tills fångstmätaren är full. När du väl har tagit över en POI kommer Capture Point att släppa massor av högt byte, tillräckligt för en hel trupp.

Att fånga en punkt i Fortnite avslöjar också alla kistor som finns på den specifika POI. Du kan se kistorna genom väggar, vilket gör det lättare att planera plundringsvägen. Efter att ha tagit kontroll över en Capture Point kommer fiender att markeras i närheten, vilket gör att spelarna enkelt kan jaga dem. Vanligtvis tar det ungefär en minut att ta en Capture Point i Fortnite. Däremot kan du komma på att du står ute i det fria utan täckning. En idealisk metod för att ta kontroll över Capture Points involverar att kasta ner en Port-A-Fort inom dess radie och campa strukturen.

Capture Point-effekten varar inte för länge, och du kommer bara att få se markerade fiender och kistor under en kort period. Om ditt team tar kontroll över en fångstpunkt är POIn din. Motståndare kan inte attackera din Capture Point efter att ditt lag tagit kontroll över den. Spelare kommer att hitta fångstpunkter på stora POIs som Breakwater Bay, The Citadel, Shattered Slabs, Frenzy Fields, Anvil Square, Lonely Labs och andra namngivna platser.

Undrar du hur man får The Witcher-skinn i Fortnite? Kolla in Hur man får Geralt of Rivia Witcher-skinn i Fortnite Chapter 4 Säsong 1 på Volsiz.

Lämna ett svar