I Call of Duty: Warzone 2 DMZ kommer du att stöta på många låsta rum och gömmor. En sådan bytesförråd är Hydro Island Computer som kan nås med sin specifika nyckel. Du kan hitta den här nyckeln som ett slumpmässigt byteobjekt medan du utforskar, men det finns ett garanterat sätt att få den.

Hydro Island Datorplats i Cod DMZ

Innan vi vet hur man skaffar nyckeln, låt oss ta reda på var denna datorförråd finns. Du kan hitta Hydro Island Computer i Zarqwa Hydroelectric- regionen i norra Al Mazrah. Datorn är placerad inne i den centrala byggnaden på ön som visas på kartan ovan. För att få Hydro Island Computer-nyckeln kan du slutföra Intelligence Control Faction-uppdraget som är tillgängligt för Legion Tier 4. För detta uppdrag har du i uppdrag att ha fem UAV-torn aktiva samtidigt.

Hur man håller fem UAV-torn aktiva samtidigt

Uppdraget Intelligence Control kan slutföras ganska enkelt med samordning av dina lagkamrater. Först rekommenderar vi att du försöker detta uppdrag i södra Al Mazrah eftersom UAV-tornen ofta leker ganska nära varandra i den regionen. Ta nu ett fordon och släpp en av dina lagkamrater vid det mest isolerade UAV-tornet. Deras jobb är att aktivera endast ett torn, men inte än.

Skaffa ett annat fordon till din andra lagkamrat och skicka dem till en plats som har två UAV-torn i närheten. Gå sedan till en annan liknande plats med två torn grupperade inte alltför långt från varandra. När varje spelare tar poäng, aktivera de tre UAV-tornen samtidigt. Du och din andra lagkamrat kan sedan gå vidare till nästa UAV-torn och aktivera dem för att klara utmaningen. Som nämnts tidigare är det här uppdraget enkelt bara med lagarbete, annars kommer du att ha svårt att slutföra det eftersom UAV Towers automatiskt inaktiveras efter några minuters aktivering.

Håll utkik på Volsiz för mer Call of Duty: Modern Warfare 2 och Warzone 2-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om Var är Ahmed Grocery Store i Warzone 2 DMZ?

Lämna ett svar