The Summit of Wisdom är en Genshin Impact Wonders of the World Achievement som kan uppnås genom att nå den högsta punkten i Sumeru City. Medan hela staden är ansluten till ett gigantiskt träd kan du enkelt nå ärten från Sanctuary of Surasthana.

Hur man når den högsta punkten i Sumeru City i Genshin Impact

Börja med att bege dig till Sanctuary of Surasthana nordväst om Sumeru City. Klättra sedan på vänster sida av byggnaden tills den punkt där byggnaden sammanfogas med en stor gren.

Fortsätt att klättra på grenen tills du når en plan yta. Du kommer att se en annan gren som är mindre grön direkt över ditt huvud. Klättra upp den och vänd dig sedan mot sidan som är skymd av löven, på bilden nedan.

Ytan är ganska platt så din karaktär kan sprinta framåt, men var försiktig så att du inte faller. Fortsätt framåt och ignorera grenen till vänster om korsningen. Du kommer så småningom att se en skymningsfågel sitta på en smal gren.

Klättra försiktigt upp i den smala grenen och stå där Skymningsfågeln sitter för att få den dolda prestation som kallas Summit of Wisdom.

Kolla in vår guide om hur du bränner dig, gjorde du? Dold prestation i Genshin Impact här på Volsiz för att odla snabba Primogems.

Lämna ett svar