Overwatch 2:s nyaste hjälte Ramattra har officiellt tillkännages vid Overwatch League Grand Finals, med spelare som kan låsa upp honom i början avOverwatch 2:sandra säsong den 6 december. Som det senaste tillskottet till spelets växande lista av Tank-hjältar, sitter Ramattra enligt uppgift mellanOverwatch 2:sskadeorienterade tankar och försvarsorienterade tankar, med en förmåga som gör att han kan växla mellan två olika former. Även om en komplett lista över hans förmågor ännu inte har avslöjats, kommer varje form att ha olika andra förmågor och attacker, vilket troligen gör honom till en riktig utmaning att bemästra. Men med lanseringen avOverwatch 2, kommer nyintroducerade hjältar inte längre att vara omedelbart tillgängliga för alla spelare, med både free-to-play och premiumspelare som kan låsa upp dem via stridspasset.

Till skillnad från Kiriko, Overwatch 2:s senaste supporthjälte, som gjordes tillgänglig gratis för alla som hade spelat den ursprungliga Overwatch, har Blizzard indikerat att nya hjältar kommer att låsas bakom stridspasset. Som sådan verkar det som om inte ens spelare av den ursprungliga Overwatch kommer att ha omedelbar tillgång till Ramattra, trots att Blizzard spelar det långa spelet när det kommer till att avslöja säsong 2:s nya hjälte. Men inbitna fans av spelet kan komma ihåg Ramattras framträdande i slutet av Storm Rising PvE-berättelseuppdraget 2019, vilket föranledde spekulationer om att karaktären skulle spela en betydande roll i Overwatchs historia framöver.

Sätt att låsa upp Ramatra i Overwatch 2

Nya Overwatch 2- hjältar är låsta till stridspasset framöver, ett drag som gör fansen besvikna. Blizzard har beskrivit sina planer för nya hjältar i ett blogginlägg, där de säger att spelare som köper in sig på premiumspåret för det senaste stridspasset kommer att få omedelbar tillgång till nya hjältar. Som sådan kommer spelare som betalar för säsong 2:s premium battle pass omedelbart att låsa upp Ramattra. Däremot kan spelare som håller sig till spelets gratis slagpassspår istället låsa upp Ramattra genom att nå Battle Pass Tier 55. Detta kan göras genom att slutföra ett urval av dagliga och veckovisa utmaningar för att tjäna Battle Pass XP och rankas snabbt.

Det finns några bra sätt att spela Overwatch 2 utan att spendera pengar, och spelare som inte lyckas ta sig till Tier 55 under säsong 2 kommer fortfarande att kunna låsa upp Ramattra under efterföljande säsonger. Dessutom har Overwatch 2 speciella Hero-utmaningar, vilket gör att spelare kan låsa upp hjältar från tidigare säsonger. Oavsett vilket kommer free-to-play-spelare förmodligen att behöva spela dussintals matcher för att klara dessa utmaningar eller för att få den nödvändiga XP för att komma till nivå 55.

Men eftersom premium battle pass-banan köps med Overwatch Coins, kan vissa Overwatch 2- spelare kanske dra fördel av ett speciellt nischsätt att odla mynt. Spelare med prenumerationer på Blizzards ärevördiga MMO World of Warcraft har upptäckt att de kan få Overwatch Coins genom att spela WoW. Blizzards MMO tillåter spelare att köpa tokens i spelet som kan bytas mot Battle.net-valuta, som i sin tur kan användas för att köpa Overwatch-mynt. Spelare kan bara tjäna maximalt 60 Overwatch-mynt i veckan genom att slutföra veckovisa utmaningar i Overwatch 2, så detta kan vara en användbar taktik för spelare som vill ta Ramatra snabbt i början av säsong 2.

Lämna ett svar