I en ny trailer skapad för INDIE Live Expo Winter 2022 visade Pocketpair Jetragon, Lyleen, Cattiva och 14 andra nya ”Pals” som kommer att inkluderas i deras kommande spel, Palworld. Pal Reveal Trailer introducerar oss inte bara för dessa nya monster, utan visar också att Palworld, ett uppenbart svar på Pokémon-fansens drömmar om en mer mogen titel, kan ha distinkta likheter med den ständigt populära serien, som ett elementbaserat skrivsystem och ett index. Den sista halvan av trailern verkar dock vilja skilja sig från Nintendos älskling. Det visar upp mer vapenspel, stridsvagnar och kompisar packade i burar.

Pocketpair’s Pal Reveal Trailer visar Palworld’s Pals, gameplay, vapen, landskap och mer

Medan Pokémon Scarlet and Violet var en kommersiell framgång, var dess fans särskilt besvikna över dess många buggar och prestandaproblem. Palworld verkar inte bara vara en mörkare snurr på monstersamlingstiteln, utan också en vackert utformad snurr. Spelare borde kunna hitta minst 96 monster i spelet, om vår antagande om ett distinkt numreringssystem med de nyligen introducerade Pals betyder att det finns någon form av ett index. Nyintroducerade Pals hade också tillhörande symboler som var slående lika de Elemental-Typing-symboler som finns i Pokémon-serien. Men ett elementärt system kommer sannolikt att spela lite annorlunda ut eftersom Palworld kommer att innehålla tredjepersons shooter-spel.

Förutom de 17 officiellt introducerade kompisarna kan du när du tittar noga upptäcka minst två andra nya monster i detta gameplay-klipp från trailern. Spelarkaraktären använder en vän vid namn Foxparks som eldkastare. Den är inriktad på en Dinossum på nivå ett, ett monster som ser väldigt likt det officiellt avslöjade Broncherry. Med tanke på Palworlds andra funktioner som liknar Pokémon-serien, kan detta betyda att evolutionskedjor kan vara en funktion hos Palworld också.

Palworld kommer att släppas på Steam och har för närvarande en tidsram för förlorad release på någon tid 2023.

Vill du läsa vår bevakning av några av Palworlds andra trailers? Kolla in den nya Palworld-trailern som visar upp varelser som använder monterade raketgevär med mera! här på Volsiz.

Lämna ett svar