I Fortnite Chapter 4 Säsong 1 får spelare använda några av de nyligen introducerade vapnen i spelet, tillsammans med ett gäng ovalvda vapen. The Unstable Bow har återvänt från en helt ny loot pool som innehåller olika unika vapen. De flesta av vapnen från föregående säsong valvdes och ersattes med nya. Spelare måste känna till de bästa platserna för att hitta den instabila bågen. Så här hittar du och använder den instabila bågen i Fortnite.

Instabila bågplatser i Fortnite

The Unstable Bow kan köpas från Wild Card NPC i Fortnite Chapter 4 Säsong 1. Spelare kan köpa detta vapen med 500 guldtackor. Wild Card NPC ligger inne i ett slott långt väster om The Citadel POI. Kontrollera den gula cirkeln i kartbilden ovan för att se den exakta platsen för denna NPC. Du kan köpa upp till fem instabila bågar från Wild Card NPC. Den instabila bågen är ett exotiskt vapen och den skjuter slumpmässiga föremål.

Varje skott är randomiserat med en av effekterna från de andra bågarna i spelet. Bara denna funktion gör Unstable Bow ganska oförutsägbar, men det är ett av de bästa vapnen att ha kul med i Fortnite. För att skjuta måste spelarna sikta först med den instabila bågen och trycka på avfyrningsknappen för att släppa pilen. Projektilen förvandlas till ett föremål för slumpmässig skada.

Hur man använder den instabila bågen i Fortnite

The Unstable Bow fungerar som de andra Bows när det kommer till skjutmekanik. Sikta mot en motståndare och avfyra en pil för att skada. Eftersom varje skott är slumpmässigt kan spelare få några enkla elimineringar med det här vapnet i Fortnite Chapter 4 Säsong 1. Du kan kontrollera bågens pilspets medan du siktar nedåt för att se vilken skadeeffekt den kommer att spridas vid kollisionen.

Undrar du hur man får The Witcher-skinn i Fortnite? Kolla in Hur man får Geralt of Rivia Witcher-skinn i Fortnite Chapter 4 Säsong 1 på Volsiz.

Lämna ett svar