I Fortnite Chapter 4 Säsong 1 kommer spelare att stöta på olika nya föremål, vapen, platser, fordon och mer. Shockwave Hammer är ett nytt närstridsvapen som inte bara skadar motståndare, utan också skjuter upp dem i luften. Naturligtvis måste spelare veta hur man får tag i det här vapnet. Här hittar du Shockwave Hammer i Fortnite Chapter 4 Säsong 1.

Shockwave Hammer-platser i Fortnite

Shockwave Hammer kan hittas som markbyte, från Capture Points och från Oathbound-kistor. Vi rekommenderar att du besöker stora POIs och landmärken som är fulla av Oathbound-kistor för att hitta Shockwave Hammer. Alternativt, om du letar efter en passiv droppe, är det bäst att landa nära det isolerade slottet öster om Citadellet POI. Kontrollera den gula cirkeln på kartbilden ovan för att se den exakta platsen för denna plats. Här hittar du ett par Oathbound kistor som kan ha en Shockwave Hammer.

Hur man använder Shockwave Hammer i Fortnite

Shockwave Hammer är ett av de mest unika närstridsvapnen i Fortnite Chapter 4 säsong 1. Det låter spelare skada och skjuta upp motståndare i luften. Den kan också användas som ett snyggt rotationsverktyg för att placera dig själv och dina lagkamrater på en säker plats. För att slå till och ta skada med Shockwave Hammer, sikta helt enkelt på spelaren och klicka på den primära avfyrningsknappen. Spelare måste vara nära fienderna för att skada och skicka dem att flyga.

På samma sätt, för att studsa och skjuta upp dig själv i luften, håll ner den alternativa avfyrningsknappen. Du kan också trycka på den alternativa avfyrningsknappen för att studsa en gång med Shockwave Hammer. Detta nya närstridsvapen är otroligt kraftfullt och ett av de bästa rotationsverktygen i Fortnite Chapter 4 Säsong 1. Shockwave Hammer har fyra laddningar, och du måste vänta på att två laddningar ska regenereras innan du utför en åtgärd. Laddningsregenerering tar cirka 15 sekunder, så det är bäst att ha ett annat vapen redo.

Undrar du hur man får The Witcher-skinn i Fortnite? Kolla in Hur man får Geralt of Rivia Witcher-skinn i Fortnite Chapter 4 Säsong 1 på Volsiz.

Lämna ett svar