Trail Thrasher-motorcykeln är ett av fordonen som lagts till i grundspelet i Fortnite Chapter 4, säsong 1. Som namnet antyder är det en motorcykel med två hjul som lutar mot egenskaperna hos en Dirt Bike. Den främsta höjdpunkten med den nya cykeln är att den låter föraren skjuta och delta i fullskalig strid med andra spelare medan han kör den.

Hur man använder en Trail Thrasher i Fortnite Chapter 4 Säsong 1

Trail Thrasher kan nås och användas som alla andra fordon i Fortnite från tidigare säsonger. När du har hittat en från någon av ovanstående platser, tryck på E eller X på din Gamepad för att komma åt cykeln. När du kör motorcykeln med dina riktningsknappar kan du använda vilken pistol som helst och skjuta med din LMB (tangentbord och mus) eller RT (Xbox Gamepad)

Fortnite Trail Thrasher Locations i kapitel 4, säsong 1

Liksom andra bilar i spelet kan cykeln leka på olika delar av kartan. Ändå kan du använda följande plats för att begränsa din sökning.

  1. På änden av metallbron söder om landmärket Anvil Square
  2. I en liten bensinstation norr om Faulty Splits POI

Artikeln kommer att uppdateras när fler platser för Trail Thrasher-motorcykeln upptäcks.

För mer om Fortnite, kolla in How to get the Geno outfit in Fortnite Chapter 4 Season 1  eller How to get the Doom Slayer outfit från Battle Pass i Fortnite Chapter 4 Season 1 på Volsiz.

Lämna ett svar