De hyperflaskande brottningsutställningarna i WWE 2K22 fortsätter att blända spelare, uppmuntrade ännu mer genom uppdaterade skåpkoder i december 2022 som ger gratis belöningar till dem som vill lägga till sina favoritfigurer från WWE till sin drömlista. Dessutom använder myFaction-läget Series Packs för att ge spelare ännu fler karaktärer från den performativa sporten, vilket skapar många chanser att forma spektakulära shower av högtflygande och bombastiska upptåg skräddarsydda efter en individs preferenser. En funktion som har setts ganska länge i serien, Locker Codes är fortfarande en pålitlig metod för spelare att bygga sin samling av favoritatleter och konkurrenter.

Fem skåpkoder för december 2022 är tillgängliga för spelare att lösa in, allt från vissa figurer till seriepaket som kan innehålla en mängd olika figurer från WWE 2K22:s lista. Webbplatsen Gamer Tweak uppger att dessa koder kan upphöra att gälla inom 2-3 dagar efter att de lagts upp, så spelare rekommenderas att lösa in dessa skåpkoder så snart som möjligt. Att gå till ”myFaction”-läget via huvudmenyn leder till fliken ”Redeem Locker Code”, där inmatning av koderna direkt när de listas utan fel ger spelarna de önskade föremålen. Även om det har funnits oro över WWE 2K22:s spellista, kan tillgång till gratis karaktärer mildra dessa problem för vissa spelare.

Varje skåpkod för WWE 2K22 i december 2022

Kod för skåp Inlösenbara belöningar
HELVETET I EN CELL
  • Spelare får ett Superstar Series Pack x2 och en Silver Fighting Spirit Sideplate för denna belöning.
EJ FLYGZON
  • Ett 65 Drew Gulak Emerald Card låses upp efter att ha löst in denna kod.
WWWHIAC2022
  • Spelare får ett Signature Series-paket när de löser in denna belöning.
YOU COMPLETEDGM
  • Användning av denna kod ger spelare ett Triple H Emerald Managers Card som en belöning.
WWESUPERKORT8
  • Den här koden låser upp Emerald Cards för Drew McIntyre och Sasha Banks och ett Gold Card för WWE 2K22 brottaren Randy Orton.

Skåpkoder uppdateras och kommuniceras till spelare via utvecklarnas officiella sociala mediekonton, särskilt Twitter eller Reddit. Dessa belöningar stöder Proving Grounds och Tower-lägena mest, vilket ger spelarna mer djup och valmöjligheter under hela spelet. En annan bonus med att använda dessa skåpkoder innebär bristen på virtuell valuta; spelare behöver inte gå in i det sällsynta monetära systemet i spelet för att skörda fördelarna. Spelare som vill lösa in skåpkoderna för december 2022 bör överväga hur dessa gåvor bäst kommer att användas i spelet, särskilt i samband med de senaste månaderna, som november 2022 skåpkoder i WWE 2K22.

Lämna ett svar