Glänsande jakt är en av många tränares favoritsysselsättningar och detta är särskilt fallet i den senaste Pokémon Scarlet & Violet. Shiny Pokémon är i huvudsak färgvariationer av vanliga Pokémon. Med mycket tur kan du fånga dessa Pokémon i det vilda. Det är dock inte fallet med alla Pokémon eftersom vissa bara kan hittas som glänsande på andra sätt. Charmander är en av dessa Pokémon eftersom du inte kan hitta en i det vilda och den enda Charizard som du kan hitta inte kan vara glänsande.

Men bara för att du inte kan skaffa en glänsande Charmander i naturen betyder det inte att du inte kan ha en alls. Så, exakt hur kan tränare få sin egen glänsande Charmander i Pokémon Scarlet & Violet.

Hur får man en glänsande Charmander i Pokémon Scarlet & Violet?

Tränare kan få sin alldeles egna glänsande Charmander genom avel. Du kan inte stöta på en glänsande Charizard under raidstrider, men du kan avla dem med en Ditto för en Charmander. Vi rekommenderar att du använder en utländsk Ditto för att maximera dina chanser till en glänsande Charmander. Denna metod för avel för glänsande Pokémon är också känd som Masuda-metoden.

Det är viktigt att notera att om du råkar använda den 7-stjärniga Charizard, kommer Charmandern som du skulle odla från den inte att ha Tera-typen, naturen eller märket som Charizarden har.

För mer Pokémon Scarlet & Violet, kolla in både Best Charizard Build for Tera Raids i Pokémon Scarlet & Violet och Best Nature for Umbreon i Pokémon Scarlet & Violet endast på Volsiz.

Lämna ett svar