Tacticians är bedårande spelaravatarer i spelet Teamfight Tactics. De finns i alla former och storlekar, inklusive drakar, fåglar, sköldpaddor och mer. Även om de inte påverkar spelet har varje Tactician unika animationer och obestridlig charm. Vissa taktiker är dock designade på ett sätt som väcker frustration, som om deras ansikte har värkt efter våra knytnävar ända sedan de släppte. Här är de 10 mest slagbara taktikerna i TFT.

10 små legender vi skulle slå

10- Vampyr Nixie

Vampyr Nixie verkar ständigt ha ingen aning, utan några tankar bakom de röda pärlögonen. Om vi ​​försökte föra en konversation med denna Nixie, skulle den förmodligen tomt stirra tillbaka på oss, som om den väntade på att vi skulle göra något. Den skulle luta huvudet åt sidan och bara förstå ord som består av tre bokstäver eller mindre. Den här Nixies ansikte behöver desperat slås.

9- Fortune Dowsie

Fortune Dowsie har en droppe saliv som rullar nerför kinden, vilket placerar den på vår to-punch-lista direkt. Den här taktikerns design är tänkt att kommunicera fest, hunger och spänning inför månnyåret, men istället lämnar den en dålig smak i våra munnar. Vi kan helt enkelt inte ursäkta en offentlig uppvisning av dålig hygien, och därför måste Fortune Dowsie få en rätt krok i huvudet.

8- Mountain Hauntling

The Mountain Hauntling har en ful likhet med Rumpelstiltskin, och detta gör honom exponentiellt mer slagbar. Medan resten av dess outfit är helt bra, kommer den rektangulära näsan ut från vänster fält. På den ljusa sidan kan vi använda denna Hauntlings näsa som målträning, vilket förbättrar precisionen i våra slag.

7- Chibi Dragonmancer Yasuo

Det finns inget mer upprörande än en Yasuo som visar sitt mästerskap efter att ha dödat dig. Chibi Dragonmancer Yasuo tar med den minnesvärda upplevelsen till TFT och kommunicerar att vi aldrig är riktigt säkra från Yasuos inflytande. Med denna taktiker kan spelare pinga sina motståndare med frågetecken, samt spela en oöverhoppningsbar film när de besegrar en annan spelare. Yasuo kan ha studerat bladet, men vi har studerat hur man levererar en dödlig uppercut.

6- Blazebattle Molediver

Blazebattle Molediver framkallar en oförklarlig känsla av ilska inom oss. Kanske är det hårtussen på huvudet, eller dess mycket mättade rosa näsa, eller de konstiga glasögonen den bär. Oavsett orsak vet vi att denna Molediver förtjänar en knogmacka.

5- Honeybuzz Duckbill

Honeybuzz Duckbill har sett saker. Trots sin glada outfit har denna varelse traumatiserats av en outsäglig fasa. Till skillnad från de andra inläggen på den här listan skulle vi slå den här Anknäbben ur självförsvar. Om den här varelsen gör det första steget är vi rädda att vi inte skulle klara det levande.

4- Födelsedag Cakespirit

Om vi ​​ser Birthday Cakespirits dans emote en gång till, kan vi ta till desperata åtgärder. Allt med denna taktiker är högljutt, ljust och överväldigande. Den vågar hänsynslöst runt ett fyrverkeri och kastar färgade gnistor överallt. Den har två ljus på huvudet och avger konfetti vart den än går. Varje dag längtar vi efter att få bort kakan från huvudet med ett rent slag.

3- Sundrop Shisa

Sundrop Shisa har uttrycket av ett barn som inte fick sin vilja igenom. Även om färgschemat hos denna taktiker är tilltalande, försämrar dess envisa rynka pannan och korsade armar den visuella attraktionskraften. Den här taktikern verkar för evigt vara på gränsen till att gnälla och framkallar en känsla av irritation innan den ens säger ett ord. Vi skulle älska att skjuta upp denna Shisa i luften och spela den som en volleyboll.

2- Pop Groove Gloop (variant 2)

Pop Groove Gloop är en gelatinös varelse med en agape mun och barnsliga ögon. Även om detta verkar förtjusande i konceptet, i utförandet, ser det slemmigt och blött ut. Pop Groove Gloop är den typ av varelse du tvättar händerna efter att ha klappat, på grund av resterna den lämnar efter sig. Tills videospel blir verkliga kan vi bara drömma om att slänga den här taktikern mot väggen och se om den fastnar.

1- Fuwa (variant 3)

Fuwa var gjord för att slås. Vår knytnäve och Fuwas ansikte är sedan länge förlorade älskare, och de kommer säkert att återförenas. På grund av dess gummiliknande hud föreställer vi oss att stöten skulle låta ungefär som en dodgeball som smackar mot väggen, även om vi skulle älska att ta reda på det från första hand. Speciellt Fuwas tredje variant har en så konstigt proportionerad hals och ett ynkligt uttryck, vilket gör den mer slagbar än någon annan variant.

För fler Teamfight Tactics-artiklar, kolla in Kan TFT-mobilanvändare spela med PC-användare? Cross-Platform FAQ här på Volsiz.

Lämna ett svar