Vi har tänkt på Disney Dreamlight Valley-koder sedan spelet först lanserades i augusti, och vi såg alternativet ”Redemption code” undangömt i en av menyerna. Efter månader av tystnad har vi äntligen vår första kod tillgänglig, och genom att lösa in den kan du göra anspråk på föremålet Mystisk gyllene potatis. Det är visserligen inte klart vad denna glänsande spud faktiskt gör i Disney Dreamlight Valley ännu, men det är ett steg i rätt riktning!

Förhoppningsvis betyder detta att fler Disney Dreamlight Valley-koder kommer att släppas i framtiden, eftersom det såg ut som att den här funktionen kunde vara överflödig när den inte hade använts under de första månaderna. Det är fortfarande en underutnyttjad del av spelet, men nu vet vi åtminstone att det fungerar och processen att följa. Vi kommer att hålla den här listan uppdaterad med alla nya poster som hittas, men för tillfället är här den mystiska gyllene potatiskoden och detaljer om hur du löser in koder i Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley-koder

Vi har hållit utkik efter Disney Dreamlight Valley-koder i månader nu, och äntligen har den första blivit tillgänglig:

  • GPOT-OATO-LDFS-ENNM = Mystisk guldpotatis

Det finns ett par saker att notera när du anger den här koden bindestreck är obligatoriska, så se till att de ingår när du skriver in det, och det innehåller också en felaktig stavning av ”potatis” så kontrollera vad du har skrivit för att bekräfta du har angett det exakt som visas ovan.

Detta kommer att belöna dig med ”Ett mystiskt föremål” som vid närmare eftertanke visar sig vara en mystisk guldpotatis, beskriven som ”En glänsande potatis som förmodligen inte borde ätas…” Det finns för närvarande ingen indikation på vad denna används för, även om det är taggat i spelet som ett uppdrag så dess syfte kan avslöjas senare, och utgångsdatumet för denna Disney Dreamlight Valley-kod är markerat som början av juni 2023. Det betyder att det kan ta ett tag innan vi vet vad Den här snygga knölen gör det, så vi föreslår att du förvarar den tills vidare.

Hur man löser in koder i Disney Dreamlight Valley

För att lösa in Disney Dreamlight Valley-koder måste du först gå in i spelet eftersom detta inte kan göras från huvudmenyn. När du har kommit in i världen trycker du på paus och går över till fliken Inställningar och scrollar sedan ner till hjälpavsnittet. Ungefär halvvägs ner på den här skärmen kommer du att se en ruta märkt ”Inlösenkod” där du kan skriva in den och sedan trycka på Anspråk-knappen nedanför. Om du får ett meddelande som säger ”Koden finns inte” dubbelkolla sedan vad du har skrivit, och se till att det matchar exakt inklusive bindestreck.

När du framgångsrikt har löst in en Disney Dreamlight Valley-kod behöver du helt enkelt återvända till ditt hem där du bör se ett nytt e-postmeddelande ovanför brevlådan utanför. Interagera med det, och du kommer att tas till en skärm med en beskrivning av föremålet klicka på knappen Gäller nedan, så läggs din belöning till i ditt lager. Grattis!

Lämna ett svar