I Marvel’s Midnight Suns spelar du som jägaren, Liliths barn. Jägaren och midnattssolarna har i uppdrag att ta sig an Liliths horder och Hydra för att rädda universum. Varje hjälte har en Midnight Suns-utmaning att slutföra för att låsa upp olika belöningar. Så här slutför du Child of Darkness Hunter Challenge i Midnight Suns.

Hur man slutför Child of Darkness Hunter Challenge i Midnight Suns

I Child of Darkness-utmaningen har du bara tillgång till Hunter. Hunter har obegränsat antal kortspel; dock kan de inte flytta eller använda stridsföremål. Du måste använda dina förmågor för att flytta runt på slagfältet och besegra de tre Whisper of Memory-fienderna och den röda kristallen. För att slutföra utmaningen:

  • Ladda Whisper of Memory tre mot Soulless one. Kör inte på minnets viskning.
  • Ladda Whisper of Memory en i väggen och KO den.
  • Ladda Whisper of Memory tre genom springan mellan stenarna. Följ den blå linjen i bilden ovan.
  • Ladda Whisper of Memory två i väggen och KO den.
  • Ladda Whisper of Memory tre mot den röda kristallen. KO det inte.
  • Piska Charge Whisper of Memory tre i den röda kristallen, KO’ing Whisper of Memory och den röda kristallen.
  • En ny blå kristall kommer att skapas. Bladestorm-förmågan kommer in i din hand.
  • Använd Bladestorm på den blå kristallen.

Vad låser Child of Darkness Hunter Challenge upp i Midnight Suns?

Genom att slutföra Child of Darkness Hunter Challenge låser du upp Bladestorm-förmågan för Hunter och deras Midnight Suns-hjältedräkt. Bladestorm är en kraftfull förmåga som gör bra skada och Forceful Knockback i ett effektområde.

För mer information om Marvels Midnight Suns, kolla in Midnight Suns Voice Actors och Cast List på Volsiz.

Lämna ett svar