Efter att ha genomfört fem basuppdrag för Tier 4 Legion Faction i Call of Duty: Warzone DMZ, kan spelare prova det sista uppdraget som heter Poisoned Well. Att slutföra det här uppdraget låser upp nästa nivås uppdrag för Legion Faction och belönar spelare med ett exklusivt Konig-operatörsskinn.

Förgiftad brunn DMZ Guide

Uppdraget Poisoned Well ger dig i uppdrag att skaffa sex gasgranater och kasta dem i de öppna vattenbrunnarna i Zarqwa Hydroelectric i en utbyggnad. För att klara den här utmaningen, utrusta först Tear Gas taktiska och Munitions Box-fältuppgraderingen i din laddning innan du startar matchen.

När du har laddat in i spelet, öppna din ryggsäck och förvara tårgasen från ditt aktiva lager. Släng ner ammunitionslådan och fyll på din utrustning. Detta kommer att ge dig totalt tre Tårgastaktik. Nu, plundra runt för $2000 kontanter och gå över till närmaste butik. Köp två ammunitionslådor och använd dem för att få mer tårgas som du gjorde tidigare. För att slutföra den första uppgiften att skaffa sex gasgranater, måste du släppa alla tårgaser du har förvärvat och sedan plocka upp dem igen som visas i bilden ovan.

När du har minst sex tårgastaktiker med dig, gå till Zarqwa Hydroelectric- regionen i centrala Al Mazrah. Ditt nästa mål är mitt i POI:n på ön. Rensa först ut de lurande bepansrade AQ-vakterna eftersom dessa bots kan döda dig när du försöker uppdraget. Efter att ha säkrat området, leta efter sex vattenbrunnar på ön (markerade på bilden ovan). Kasta en tårgas i varje vattenbassäng för att slutföra Poisoned Well DMZ-uppdraget.

Poisoned Well Reward CoD DMZ

bloddränkt konig

Efter att framgångsrikt slutföra Poisoned Well Tier 4 Legion Faction Mission i DMZ, får spelare 30 000 XP och Blood Soaked Operator skin för Konig. Detta Konig-skal kan utrustas i Operatörsmenyn genom att anpassa karaktären.

Håll utkik på Volsiz för mer Call of Duty: Modern Warfare 2 och Warzone 2-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om hur man kontrollerar tre SAM-webbplatser samtidigt i Warzone 2 DMZ.

Lämna ett svar