Pokemon Scarlet And Violet har lagt till många intressanta nya Pokémon till mixen, såväl som många redan existerande vänner som fansen känner till och älskar. En av dessa fascinerande nya Pokémon är Rellor. Den här guiden kommer att förklara hur man utvecklar Rellor.

Rellor är en rullande Pokémon som precis har lagts till och är en ganska märklig liten. Det är en ny buggtyp och när den utvecklas till Rabsca växer den till att bli ganska kraftfull.

Denna Pokémon rullar runt en boll av lera, liknande den hos en dyngbagge. Att utveckla Rellor kan vara lite tidskrävande och förvirrande för vissa spelare men den här guiden kommer att förklara allt du behöver veta.

Så här utvecklar du Rellor i Pokemon Scarlet och Violet.

Pokémon TCG: Sword & Shield—Silver Tempest 🌀🌀 Available Now

Hur man hittar Rellor

Rellor kan hittas på en plats och bara en plats i Pokemon Scarlet och Violet Asadoöknen.

Om du undrar var det är kan du se det på kartan nedan:

Rellor kartplatser

Hur man utvecklar Rellor

För att utveckla Rellor måste du ha dem som din ledande Pokemon. Du måste ha nått det första Poke-stoppet, vilket du absolut kommer att ha gjort för att hitta Rellor. För att släppa dem trycker du på R-knappen. Sedan måste de gå hela 1000 steg bredvid dig i Overworld. Det låter som mycket, men det kommer att gå väldigt fort eftersom det finns mycket att utforska, se och göra. Dessutom kommer de att belöna dig för dina ansträngningar med nivåhöjningar, strider och alla föremål de hittar på vägen!

Kom bara ihåg att detta måste vara oavbrutna 1000 steg och Rellor kan inte återgå till sin Poke Ball under den tiden, annars återställs räknaren.

För att den här funktionen ska fungera och för att Rellor ska utvecklas så snabbt som möjligt måste du hålla ett öga på deras hälsa så att de inte hamnar i en pickle när de slåss mot andra Pokémon. På samma sätt, om du vandrar för långt bort från dem, kommer de att hoppa tillbaka till sin boll. Så se till att hålla ett öga på din lilla kompis hela tiden.

Det kommer att vara värt det också, för när du väl har gått de 1000 stegen med din kompis Rellor kommer de att utvecklas till Rabsca, en kraftfull bugg-psykisk Pokémon! Värt det, eller hur?

Med det sagt, om du inte vill genomföra 1000 steg med en dyngbagge, kan du hitta Rabsca i Fyrstjärniga Tera Raid Battles utspridda runt Paldea!

 

Lämna ett svar