Sinistea är en relativt ny Pokemon som gör sitt första framträdande i Pokemon Sword and Shield. Nu är de tillbaka i Pokemon Scarlet och Violet. De är lite komplicerade att utvecklas och har gjort spelarna lite förvirrade. Det här är en guide för hur man utvecklar Sinistea.

Sinistea utvecklas till Polteageist, en bedårande liten tekanna. Det finns två former av Sinistea, och det är viktigt att komma ihåg det till senare.

Evolutionsmetoden mellan Pokemon Sword and Shield och Pokemon Scarlet och Violet är densamma.

Utan vidare, här är guiden om hur man utvecklar Sinistea, tekoppen Pokémon.

Seek Your Treasure! | Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Var hittar man Sinistea

Sinistea kommer att bli en av de mest jagade Pokémonerna i Pokemon Violet, inte på grund av dess popularitet, utan för att döda den krävs för att utveckla Charcadet.

Det är bara tillgängligt i ett par små områden i Paldea, som du kan hitta med hjälp av kartan nedan:

Tror på Pokedex-platser

Hur man utvecklar Sinistea

Sinistea har två former som du måste vara medveten om. Detta beror på att de har två evolutionsmetoder. Även om Sinisteas ser exakt likadana ut, är de inte det. En är en falsk form och en är en antik form.

Till skillnad från i Pokemon Sword and Shield, finns det inget sätt att avgöra om Sinistea är äkta eller inte. Du kommer dock att kunna se det på autentiseringsförseglingen på botten, vilket du kanske kan se om du roterar kameran i övervärlden och tittar under koppen! Det kan vara lite petigt, men det är möjligt. Det är också möjligt att sammanfattningen säger att en kopp är en falsk form eller autentisk form.

Om inte, kommer det bara att utvecklas med rätt artikel angiven. Om det är en falsk form kommer det att vara den spruckna potten. Om det är den autentiska formen kommer den bara att utvecklas med Chipped Pot.

Om du har en falsk Sinistea kommer du att använda Cracked Pot för att utveckla Sinistea till Polteageist. För att kunna få den Cracked Pot, hittar du den ibland på auktionerna på Porto Marinada. Det är ingen garanti för att den kommer att finnas där så fortsätt kolla ofta!

Om du är 100% säker på att du har en äkta Sinistea med förseglingen på botten, måste du använda Chipped Pot för att utveckla Sinistea till Polteageist. Precis som Cracked Pot, hittar du den också på auktionerna på Porto Marinada. Återigen, det är ingen garanti så du måste kolla in ofta.

Det bör också noteras att Polteageist kan hittas i 4 och 5 Star Tera Raid Battles runt om på kartan, så om du kämpar för att hitta en Cracked eller Chipped Pot, då kan det löna sig att försöka hitta en Polteageist raid.

Det är en lite knepig och potentiellt tidskrävande metod, men det är så här du får Polteageist. Lycka till där tränare!

 

Lämna ett svar