I Call of Duty Warzone 2 DMZ kommer spelare att stöta på flera rum och byggnader som är låsta i början av en match. Central Zaya Meeting Room är en sådan byggnad, och för att låsa upp den måste du ha motsvarande nyckel. Så här hittar du och låser upp Central Zaya Meeting Room i Call of Duty Warzone 2 DMZ.

Hur man låser upp Central Zaya Meeting Room i Warzone 2 DMZ

Det centrala Zaya mötesrummet är beläget i centrum av Zaya Observatory POI. Kontrollera den gula cirkeln på kartbilden ovan för att se dess exakta plats. Detta område vimlar av AI-kombattanter; de flesta bär kroppsrustningar och bär vapen med olika fästen. I vår match skapades denna byggnad som ett fäste, som en fästningsnyckel kunde låsa upp. Men om det inte är ett fäste måste du ha nyckeln till centrala Zaya mötesrum för att låsa upp den här byggnaden.

Efter att ha lekt på kartan, ta ett fordon och res till Zaya Observatory POI. Du kommer att stöta på massor av fiender, och det är bäst att eliminera dem innan du låser upp byggnaden. Om du hittar en UAV genom att eliminera bots, använd den för att markera varannan motståndare vid POI. På samma sätt finns det flera AI-fiender inne i byggnaden, se till att använda borrladdningen och hjärtslagssensorn för att snabbt lokalisera och eliminera dessa motståndare.

Om du har nyckeln, utrusta den från nyckelförrådet till ryggsäcken från laddningsdelen innan matchning. Kom ihåg att dessa nycklar kan användas tre gånger, vilket innebär att du kan återvända till den här platsen i en annan match om nyckeln fortfarande har några användningsområden kvar. Inne i byggnaden hittar spelare flera lootcacher med vapen och annan utrustning. Plundra alla dessa föremål från centrala Zayas mötesrum innan du beger dig till en utvinningsplats.

Om du undrar vilken som är den bästa laddningen i Warzone 2, kolla in Bästa TAQ-V laddning och tillbehör i Warzone 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar