När Bungie bestämde sig för att ge varje klass i Destiny 2 en 3.0-omarbetning, valde utvecklaren att också fira tillfället med ett nytt rustningsset. Allt gick smidigt tills Arc 3.0 släpptes utan motsvarande pansaruppsättning. Anledningen som angavs var att Fortnite-rustningarna tog sin plats och att rustningen med Arc-tema skulle anlända under säsong 19. Nu när Season of the Seraph har Bungie hållit fast vid sitt ord och släppt rustningen. Här hittar du den.

Var får man tag i Arc-set i Destiny 2

Till spelarnas förvåning är pansaruppsättningarna med Arc-tema låsta bakom Eververse. Detta innebär att spelare kommer att behöva ta av sig lite surt förvärvade pengar för att skaffa dessa elektriska set. Var och en kostar 1500 silver, vilket är ungefär $15. Att ta tag i alla tre kommer att ge spelarna tillbaka $45, vilket kan vara ett svårt piller att svälja.

Det finns två sidor av myntet i det här fallet. Destiny 2 är tekniskt sett ett ”gratis” spel. Den ”gratis” taggen kommer med många varningar eftersom nästan allt förutom det absoluta minimum är låst bakom en betalvägg. Detta inkluderar de olika rustningar som nästan alltid tar sig till Eververse. Det är så Bungie håller Destiny 2-tåget igång. Den andra sidan är att spelare kan rösta med sina plånböcker. Inte ett fan av denna modell? Köp ingenting eller var åtminstone selektiv i dina köp. Det finns inte ett sätt att tillfredsställa alla, men det finns åtminstone gott om alternativ för ditt modespel.

För fler Destiny 2-godsaker, kolla in How to get The Manticore Exotic SMG in Destiny 2 på Volsiz.

Lämna ett svar