Den allmänt erkända ”Queen of Christmas” kommer att göra sin officiella Roblox-debut onsdagen den 21 december 2022, i den populära rollspelsupplevelsen Livetopia. I en tweet som postades den 2 december 2022 meddelade Mariah Carey sin ankomst till Metaverse med en Roblox-märkt bild som har en siluettversion av sångarens avatar, tillsammans med en liten eos -logotyp i det nedre, högra hörnet. Konserten börjar kl. 18.00 CT den 21 december och kommer sannolikt att spelas om till jul den 25 december 2022.

Spelare som vill gå på Careys konsert den 21 december 2022 kan göra det genom att gå med i Livetopia och närma sig Topia Plaza. Tills evenemanget börjar visas en nedräkning som visar hur många dagar, timmar, minuter och sekunder som återstår innan konserten börjar. När konserten börjar kommer Carey att uppträda live för alla närvarande Roblox-spelare.

Även om detta är första gången som Carey kommer att kliva in i Metaverse, är det inte det första samarbetet för Livetopia, med Walmart, Invisalign, American Eagle, Rainbow High, Polly Pocket, Barbie och förväntat eos, som alla arbetar med upplevelsen. Detta är dock det första konsertevenemanget för Livetopia, och upplevelsen är förberedd för att rocka runt granen med stil.

Se till att lyssna på Mariah Careys Winter Wonderland Countdown to Christmas konsertevenemang den 21 december 2022 för att komma in i semesterstämningen.

Letar du efter mer Roblox-innehåll? Kolla in våra senaste artiklar om avsnitt ett av ’Sonic Prime’ för premiär på Roblox med exklusiv lanseringsfest eller officiella Roblox Battles säsong 3-meddelande kryper närmare när nya tävlande avslöjas här på Volsiz.

Lämna ett svar