För att laga överdådiga rätter som Fugu Sushi eller Steamed Fugu i Disney Dreamlight Valley måste spelarna hitta och fånga en exceptionellt sällsynt fisk känd som Fugu. De som är bekanta med köket i Japan och andra delar av Asien kommer att känna igen denna skaldjursdelikatess som den giftiga blåsfisken. På grund av toxiner i kroppen är att förbereda denna fisk för konsumtion något som endast välutbildade yrkesmän kan åstadkomma. Naturligtvis kräver Dreamlight Valley ingen precisionsskiva när man lagar Fugu-rätter för Disney Villagegers, men att skaffa denna knappa fisk är mer än en utmanande strävan som bara vissa kan uppnå.

Anledningen till att Fugu Fish är så sällsynt i Disney Dreamlight Valley är att den bara leker i en biom under en specifik slumpmässig händelse. Mer specifikt fångas Fugu enbart från gyllene fiskenoder vid Dazzle Beachs stränder under regnigt väder. Precis som vädret i verkligheten är det inte lätt att förutsäga vilken typ av miljöförhållanden himlen kommer att producera i Dreamlight Valley. Det är faktiskt omöjligt att veta om en dag i spelet kommer att vara solig, regnig eller molnig. Som ett resultat kan många fans avskräckas från att försöka fånga Fugu Fish.

Fånga Fugu i Disney Dreamlight Valley

Lyckligtvis finns det en strimma av hopp om att fånga Fugu i Disney Dreamlight Valley. Medan flera spelwebbplatser har hävdat att just detta bara leker under åskväder eller stormigt väder, har YouTuber Trophy Boiii sagt och demonstrerat via spelfilmer att Fugu kommer att dyka upp i gyllene noder under alla regniga väder.

Detta inkluderar väder från ett lätt duggregn till ett orkan-lite åskväder. Så länge regnet faller från himlen i Dreamlight Valley bör spelare ta sig direkt till Dazzle Beach och omedelbart kasta sin fiskelina vid den första gyllene noden de ser.

Tyvärr konkurrerar lekhastigheten för Fugu-noder också med den potentiella leken av Swordfish i Disney Dreamlight Valley. Därför är det möjligt att spelare kan ha otur och fånga en svärdfisk istället för sin målfisk. Ändå bör regn i spelet pågå i flera timmar, så fans bör göra sitt bästa för att ströva omkring på Dazzle Beachs stränder och fiska på alla gyllene noder de hittar.

Flera sajter har också noterat att Fugu bara kommer från fiskeplatser i djupt havsvatten, men baserat på Trophy Boiiis spelfilmer är detta verkligen inte fallet. Så länge vädret är regnigt och fiskenoden är gyllene, finns det en stor möjlighet att Disney Dreamlight Valley- fans kommer att fånga sin Fugu Fish.

How to catch a Fugu (blowfish) – Disney Dreamlight Valley

Lämna ett svar