Även om Find the Markers  kan tyckas vara ännu en upplevelse i scavenger-jaktstil, erbjuder den faktiskt en ganska intrikat karta med mer än en handfull utmanande hemligheter att hitta. Med sin juluppdatering 2022  har Find the Markers lagt till ytterligare  åtta  markörer för spelare att upptäcka, inklusive den som vi kommer att ta upp i den här korta guiden, Cinnamon Marker.

Hitta kanelmarkör i Hitta markörerna

När du leker i Find the Markers, gå mot det stora pepparkakshuset som ligger i Candyland-området på kartan.

Gå till höger om detta pepparkakshus och vänd mot klippan framför dig. På den här klippan ska det finnas en del av väggen som är märkbart missfärgad gå in i den här delen för att teleporteras till Cinnamon Marker-obbyn.

Nu, för att komma till Cinnamon Marker, måste vi försiktigt hoppa över poolen av smält karamell med de stående godisstavarna.

När du har tagit dig till andra sidan hoppar du helt enkelt till plattformen och går upp till Cinnamon Marker. När du trycker på den kommer markören att läggas till din Markerdex och du bör få popupen nedan!

Letar du efter mer Find the Markers-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur du får tag i Pine Tree Marker i Find the Markers Roblox eller hur du får Rendeer Markers i Find the Markers Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar