Under dina äventyr på Dragon Isles kan du stöta på konstiga jordhögar som sticker ut från resten av miljön. Vid första anblicken är de inget speciellt, men vi försäkrar dig att de är värda att undersöka. Här är allt vi vet om de där jordhögarna i WoW Dragonflight.

Vad man ska göra med Disturbed Dirt i WoW Dragonflight

Smutshögarna heter Disturbed Dirt, och de är endast interagerbara när några förhållanden har rensats. Innan vi når de förhållanden som vi ska nämna, är dessa jordhögar bara synliga för dig. Du kan inte lyfta fram dem och inte heller göra något vettigt med dem. Villkoren är följande:

  • Nå ranking fem berömd med Dragonscale Expedition
  • Ha en expeditionsskyffel eller multiverktyg i dina väskor

Att nå anseende på femte plats med Dragonscale Expedition belönar dig med möjligheten att se Disturbed Dirt på din minikarta. Det är vanligtvis hur du hittar dessa högar, men varnas för att vissa är svåra att lokalisera även om de är synliga för dig där. Det finns Disturbed Dirt-högar överallt på Dragon Isles, men du behöver en expeditionsskyffel för att skörda deras belöningar.

Expeditionsskyfflar kan köpas från Dragonscale Expedition Renown-leverantören i Waking Shores. Dessa spadar har bara fem laddningar, det vill säga fem Disturbed Dirt-högar de kan gräva upp innan de går sönder. Det finns många, många fler högar än så här på Dragon Isles, så vi rekommenderar att du köper flera spadar innan du går tillbaka till äventyret. Du kommer ofta att stöta på Disturbed Dirt, så det är bra att ha dem på dig hela tiden.

Disturbed Dirt Rewards

Att gräva upp en störd smutshög kan ge alla möjliga belöningar. Alla högar kommer att belöna dig med föremål som kan säljas för guld och drakeföremål som kan lämnas in till Dragonscale Expedition Renown-leverantören för ytterligare rykte. Men belöningar kan ge mycket mer värdefulla föremål som yrkespoäng och till och med Primal Chaos, om du har tur. Som sådan är det alltid en bra idé att stanna och gräva upp en störd smutshög om du ser en. De är alltid värda din tid.

För mer kvalitetsinnehåll om World of Warcraft Dragonflight, kolla in vår guide om bästa fraktionsrykte att slipa i WoW Dragonflight här på Volsiz.

Lämna ett svar