Om du också undrar hur man skapar eller hittar Agility TM i det nyligen släppta Pokemon-spelet, Pokemon Scarlet och Violet, då är du på rätt plats. I slutet av den här guiden kommer du att lära dig vad Agility TM är och hur du kan få det i Pokemon SV. Så, låt oss gå direkt in i det.

Vad är Agility TM i Pokemon SV?

Agility TM är en av de äldsta TM:erna i Pokémon-videospelsserien. Det introducerades redan i Generation I och har varit ett kraftfullt drag under många säsonger och matcher sedan dess. Som du säkert kan gissa, genom att använda denna TM på en viss Pokemon, kan du lära den ”Agility”-draget. Agility Move är ett psykiskt drag som inte direkt skadar motståndaren. Den huvudsakliga effekten av detta drag är att det avsevärt ökar hastighetsstatistiken för Pokémonen som den lärs ut. Så det skulle vara mycket fördelaktigt att lära detta drag till en Pokémon som saknar hastighetsstatistik. Eftersom detta drag inte påverkar motståndarna direkt, finns det ingen skada eller noggrannhetsstatistik för denna TM. Nu när du vet tillräckligt om Agility TM, låt oss se hur du skaffar det.

Hur får man Agility TM?

Precis som andra TMs i spelet, kan Agility TMs hittas på flera platser i Paldean-världen. För att hitta den måste du leta efter en lysande gul Pokeball-droppe. Visst kan du hitta denna Pokeball-drop på dessa platser:

  1. Västra sidan av Mesagoza i södra provinsen (område två) och sök efter den nära klippan.
  2. Gå till West Province Area One och sök efter det nära floden.

När du väl har fått en Agility TM kan du skapa flera kopior av den med hjälp av vilken Pokemon Centers TM-maskin som helst. Du måste dock samla ihop tillräckligt med hantverksmaterial för att byta ut för att skapa Agility TMs. Här är listan över material som du behöver för Agility TM:

  • 800 LP
  • 3x Fletchling Feather
  • 3x Oricorio fjäder

Så det här var allt du behöver veta om att skaffa Agility TMs i Pokemon SV. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, dela den med dina vänner.

Relaterat: Pokemon Scarlet & Violet (SV): How to Craft, Find & Get Take Down TM

Lämna ett svar