I Pokemon Scarlet and Violet låter Mud Slap TM lära dig ”Mud Slap”-draget till en viss Pokémon. Detta är också en av de äldsta TM:en i Pokémon-videospelserien och älskas av många Pokemon-spelare. Men eftersom Pokemon SV är ett nytt spel undrar många spelare hur man får in Mud Slap TM i det. Om du också har en liknande fråga i åtanke, då är du på rätt plats. Fortsätt läsa den här artikeln till slutet för att lära dig hur du skaffar Mud Slap TM i Pokemon SV.

Vad är Mud Slap TM i Pokemon SV?

Som nämnts tidigare hjälper Mud Slap TM dig att lära dig ”Mud Slap”-draget till en viss Pokémon. Mud Slap-draget är ett drag av speciell marktyp som introducerades i den andra generationens Pokemon-videospel. Den huvudsakliga effekten av detta drag är att det minskar noggrannheten hos Target Pokémon. Mud Slap-draget har 100 % noggrannhet på mål-Pokémon tillsammans med 20 Power. Nu när du vet tillräckligt om Mud Slap-rörelsen och TM, låt oss se hur du får det i Pokemon SV.

Hur får man Mud Slap TM i Pokemon SV?

Nästan varje TM som finns i Pokemon Scarlet och Violet kan erhållas antingen genom belöningar eller helt enkelt genom att samla Pokeball-droppar som finns på flera platser i övervärlden. Mud Slap TM är dock helt enkelt tillgängligt för att skapa via TM-maskiner som finns på varje Pokémon-center i Paldean-regionen. Allt du behöver är följande hantverksmaterial att byta:

Men förutom att skapa Mud Slap TM genom TM Machines, kan du också samla den genom Pokeball-droppar som finns i övervärlden. För att hitta Mud Slap TM kan du besöka South Province (Area Two) och bege dig mot nordost om Cortondo. Här, strosa genom det höga gräset så hittar du Mud Slap TM som en droppe där. En annan plats där du kan hitta Mud Slap TM är South Province (Area Three) nära Pokemon Center. Om du vill odla flera Mud Slap TM, rekommenderas det att endast använda TM Machines.

Så, det var i stort sett allt om att få Mud Slap TM i Pokemon Scarlet och Violet. Om du tyckte att den här artikeln var användbar, dela den med dina vänner.

Relaterat: Pokemon Scarlet & Violet (SV): How to Craft, Find & Get Take Down TM

Lämna ett svar