SEGAs senaste Netflix-show, Sonic Prime, kommer att göra sin officiella debut  i Roblox Metaverse med hjälp av Gamefams Sonic Speed ​​Simulator. Inte främmande för Roblox-plattformen, Netflix planerar att vara värd för en lanseringsfest för serien, komplett med gratis UGC-objekt, minispel med evenemangstema och mer. Denna lanseringsfest, tillsammans med debuten av Sonic Prime, börjar lördagen den 10 december 2022 kl. 09.00 CT. För att lära dig mer om hur du ser premiären, fortsätt att läsa nedan.

Så här ser du ”Sonic Prime”-premiären på Roblox

Även om Sonic Prime  inte kommer att visas på skärmarna förrän den 15 december 2022, kan Roblox-spelare delta i en tidig och exklusiv visning inuti Sonic Speed ​​Simulator gratis. Den här visningen kommer att visa avsnitt ett  av serien, och tillåta spelare att delta i olika evenemangsaktiviteter med Sonic Prime -tema före och efter premiären, inklusive att utforska den nyligen tillagda New Yoke City Tag Arena.

För att delta i det roliga måste fansen skapa ett Roblox-konto och gå med i Sonic Speed ​​Simulator-upplevelsen före 09:00 CT den 10 december 2022. Om du är ny på Roblox och inte är säker på hur du ska komma igång är det ok! Vi delar upp det åt dig i guiden nedan.

Hur man skapar ett Roblox-konto

För att skapa ett nytt Roblox-konto måste du först gå till Roblox webbplats  eller öppna den mobila Roblox-appen och leta efter  knappen Skapa ett konto. Om du inte ser den här knappen på datorn, leta efter kugghjulsikonen i det övre högra hörnet på skärmen och klicka på den. Välj skapa ett konto i rullgardinsmenyn.

Du bör nu uppmanas med en skärm att ange din födelsedag, användarnamn, lösenord och könsinställning. Fyll i denna information och tryck på registrera dig  när du är klar. När du skapar ditt användarnamn, se till att hitta på något använd aldrig ditt riktiga namn när du skapar ett användarnamn online.

När du har klickat på registrera dig skapas ditt konto och du kommer till Roblox hemsida. Beroende på om du väljer en manlig eller kvinnlig könspreferens när du registrerar dig, kommer Roblox att skapa en grundläggande avatar som liknar en tjej eller pojke som du kan anpassa senare och ändra efter dina önskemål.

Hur man går med i en Roblox-upplevelse

För att hitta huvudsidan för Roblox-upplevelser på PC, klicka på Upptäck  från den fetstilta menyn högst upp på skärmen. På mobilen trycker du på play-knappen i bottenmenyn. Här kommer Roblox att visa upplevelser i kategorier, som Mest engagerande, Up-and-Coming, Populär, Topprankad, och mer.

När du spelar igenom upplevelser och hittar de du gillar, kommer Upptäck-sidan automatiskt att anpassa och uppdatera din Rekommenderat för dig  -kategori därefter. För att gå med i en upplevelse klickar du helt enkelt på dess ikon och trycker på den gröna uppspelningsknappen  som visas på upplevelsens startsida. Du kommer att transporteras in i upplevelsen på bara några sekunder.

Slutet

Det är allt som finns! När du har skapat eller loggat in på ditt konto går du bara med i Sonic Speed ​​Simulator den 10 december 2022 och väntar på att evenemanget ska börja. Om du inte kan gå med senast kl. 09.00 CT är det ok avsnittet är inställt på att upprepas var 45:e minut fram till den 16 december 2022.

Letar du efter mer Roblox-innehåll? Kolla in våra senaste artiklar om Mariah Carey för att utföra exklusiva ’Countdown to Christmas’-konsert på Roblox eller Hur får du alla gratisartiklar i RB Battles Säsong 3 Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar